Slide
Slide

Дубай. През ноември световноизвестният ресторант SUSHISAMBA ще отвори врати и ще посрещне първите си посетители в Дубай – само две години, след като официално бе обявено, че се работи по реализирацията на проекта. Днес много български туристи пътуват до топ дестинацията за бизнес и релакс. Те вече могат да включат тази локация в програмата си. 

Дубай

Ресторантът се намира на Палм Джумейра, 51 етажа над земята в новия хотел St. Regis. Световноизвестният ресторант, който вече има заведения в Ню Йорк, Маями, Лас Вегас и Лондон, пристига за първи път в Близкия изток с откриването на заведението в Дубай.

Посетителите могат да очакват изискано ежедневно преживяване, както и да се хранят с някои от характерните за SUSHISAMBA японска, бразилска и перуанска кухня, съобщава whatson.ae. Елегантното ново място от 12 000 квадратни метра може да се похвали с богат ресторант, бар и фоайе и прозорци от пода до тавана, които перфектно улавят невероятни гледки докъдето поглед стига. Това включва някои от най -емблематичните забележителности на Дубай, като крайбрежието на Палм Джумейра, Арабския залив, Айн Дубай и силуетът на Дубай.

Естетично, ресторантът е проектиран с влияния от Япония, Бразилия и Перу.

Красива и потапяща 3D принтирана таванна инсталация, вдъхновена както от японските, така и от бразилските традиции в дърводелството и тъкането, свързва безпроблемно трите основни зони, а в трапезарията ще откриете отворена кухня с плот за суши и скара robata.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията