Slide
Slide
София. Каубойски пикник при конете е най-новото и атрактивно предложение на Adi’s Endless Summer към любителите на кулинарния туризъм. Припомняме Ви, че тя организира тематични пикници на интересни локации. Досега участниците си облизаха пръстите от нейните вкусотии по време на пикници, които разкрихатайните на мексиканската, португалската, испанската и скандинавска кухня.
Този път мястото е конна база Алюр в село Войнeговци до София и има едно много важно предупреждение -пикникът не е за вегани и хора на диета! Този път организаторите ще ви пренесат в американския юг, където заедно ще се насладят на вкусната храна, ще пийната, послушат музика, потанцуват, а защо не и да пояздят!
Конната база разполага с голям навес точно срещу манежа, под който ще бъде сготвено и част от менюто, а ако искате да пояздите, то за гостите на пикника домакините предоставят промоционални цени.
Кога? На 9 октомври – събота, от 14 до 20 часа!
Менюто включва тексаско чили с телешко (официалната рецепта на щата); пушено дърпано свинско в южняшки стил; медени пилешки крилца на BBQ; домашно колсло; класическа южняшка картофена салата; печен тъмен боб по каубойски; шоколадов коблър.
В куверта са включени и две напитки по избор между бърбън и/ или бира.
Куверт: деца до 7 години: безплатно; деца от 7 до 12
години: 22 лв; пълен куверт: 45 лв.
Заявете кувертите си до 15:00 часа на 6 октомври.
Елате гладни!
We’ll have a hog-killin’ time and be full as ticks at the end!
Линк към събитието във фейсбук – ТУК
ПОСЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА Adi’s Endless Summer ТУК И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕКРАНИЦИ ПИКНИЦИ!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията