Mamma Mia! Италианци въртят вкусни пици край морето ни, туристи утоляват жаждата си с...
Кранево. Mmmama mia! Вкусът на истинска италианска пица гали небцето на гостите на наш петзвезден хотел край морето. Това лято готвачите Стефано и Марио...
Близо 1000 вина на десетия Балкански международен винен фестивал в София през юни
София. Десетото юбилейно издание на Балканския международен винен фестивал (The Balkans International Wine Competition and Festival, BIWCF) ще предложи на своите посетители близо 1000...
Френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, хотелиерите у нас все повече търсят...
Добрич. Изискани френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, чиято ферма се намира в село Стефаново. Годишно тя произвежда 20 тона от деликатеса,...
Ути направи 10-килограмово Харманлийско кюфте за празника на Старопрестолната столица
Велико Търново. Популярният готвач Ути Бъчваров направи от телешко месо 10-килограмотно вкусно кюфте. Това стана по време на празника на Велико Търново, на събитието...
Лятно очарование! Това е десертът, създаден специално за новия летен сезон в България
Десертът на сезона се казва Лятно очарование. Шоколад, малини, карамел. Мммм, кой не обича тази невероятна комбинация, която докарва до екстаз всички сетива? Вкусният...
Горе ръцете! В Лондон отваря врати ресторант, в който ще ви хранят сервитьорите
Лондон. Излизането на вечеря е удоволствие, защото това означава, че не е нужно да готвите или да миете. В Лондон през следващата седмица ще...
Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско
Банско. Сарма от скариди, боб чорба с трюфел масло, пържена баница с козе сирене, свински гърди с мед и дюля, паниран телешки мозък върху...
“Черноморска кухня”: Шеф Валентин Иванов – готвачът от Добрич с бърза и успешна кариера
Варна. Продължаваме да представяме готвачите, които подкрепиха проекта "Черноморска кухня". Техните уникални рецепти достигат от тях директно до вашата кухня. Днес във фокуса на...
Френски пикник в България под цъфнали череши, ето кога и къде
София. Френски пикник под цъфнали череши е най-новото и атрактивно предложение на Adi’s Endless Summer към любителите на кулинарния туризъм. Припомняме Ви, че през...
Варна покори журито на Национална кулинарна купа 2019
За пореден път нашите състезатели доказаха, че Варна е не само морска, но и кулинарна столица на България и грабнаха най-много награди в Националната...



















































