Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Готвачи с 6 звезди Мишлен потопиха туристите в Банско в света на висшата кулинария

Готвачи с 6 звезди Мишлен потопиха туристите в Банско в света на висшата кулинария

Банско. Средиземноморският ресторант Коме Прима в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско посрещна петима легендарни готвачи с общо шест звезди Мишлен и зарадва всички ценители...
България става център на ресторантьорския спорт, хиляди ще се стекът в Равда

България става център на ресторантьорския спорт, хиляди ще се стекът в Равда

Бургас. България има шанс да се утвърди като център на ресторантьорския спорт. За трета поредна година у нас ще се проведе световен шампионат по...
“Черноморска кухня”: Шеф Валентин Иванов – готвачът от Добрич с бърза и успешна кариера

“Черноморска кухня”: Шеф Валентин Иванов – готвачът от Добрич с бърза и успешна кариера

Варна. Продължаваме да представяме готвачите, които подкрепиха проекта "Черноморска кухня". Техните уникални рецепти достигат от тях директно до вашата кухня. Днес във фокуса на...

Седем съвета за консумацията в жегата

В жегите не се чувстваме добре. Потим се, боли ни главата, чувстваме се отпуснати, не спим добре и ни е трудно да се концентрираме....
Млад и амбициозен шеф-готвач, завършил в Швейцария, създаде уникално меню с вкус на Добруджа

Млад и амбициозен шеф-готвач, завършил в Швейцария, създаде уникално меню с вкус на Добруджа

Добричлии и гостите на града ще имат уникална възможност да се насладят на кулинарните умения на една нова звезда в кухнята – 23-годишният Михаил...
Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич

Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич

Добрич. Дълги опашки се извиха днес в Добрич. Точно в 10 часа отвори врати новия търговски обект в началото на центъра на Добрич, който...
Ути направи 10-килограмово Харманлийско кюфте за празника на Старопрестолната столица

Ути направи 10-килограмово Харманлийско кюфте за празника на Старопрестолната столица

Велико Търново. Популярният готвач Ути Бъчваров направи от телешко месо 10-килограмотно вкусно кюфте. Това стана по време на празника на Велико Търново, на събитието...
Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)

Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)

Слънчев бряг. При голям интерес днес в курорта "Слънчев бряг" бе открита кулинарна академия. Тя събра в екип трима от най-добрите ни шеф-готвачи у...
В неделя е време за  … Свинско филе с пюре от целина и моркови, гъби и сос от карамелизиран лук

В неделя е време за … Свинско филе с пюре от целина и...

Здравейте, приятели на BGtourism.BG! Вече сме в четвъртата седмица на нашата рубрика "В неделя е време за …". Тя се радва на голям интерес и...
Винарна „ДиВес Естейт” – Вино, история, лавандула, тур…

Винарна „ДиВес Естейт” – Вино, история, лавандула, тур…

Винарна „ДиВес Естейт” е емблематичен представител на новото поколение български винопроизводители. Нашият стремеж е да запазим най-добрите качества на тероара и да предложим вино,...