Slide
Slide

Банско. Изисканият а ла карт ресторант Коме Прима на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с наградата Най-добър хотелски ресторант 2022 от Световните кулинарни награди.

Гласуването се проведе онлайн на официалната страница на организацията и бе отворено от 7 юни до 31 август 2022 както за професионалисти от кулинарната индустрия, така и за широката публика в редица категории, включително най-добрите ресторанти, хотелски ресторанти, кулинарни фестивали и кулинарни дестинации. Церемонията по награждаването се състоя във вторник, 13 декември в ресторант ONZE, Dubai Creek Golf & Yacht Club в Дубай.

Кулинарни експерти, професионалисти и инфлуенсъри от цял свят се събраха, за да отпразнуват най-очакваната вечер в международната кулинарна индустрия. Главният готвач на хотела, Никола Тодоров и мениджърът храна и напитки, Иво Ичев, също присъстваха на събитието и имаха честта да приемат наградата от името на хотела.

За мен е огромна чест да приема тази награда от името на целия екип. Радваме се, че стремежът ни към кулинарно съвършенство и иновации е признат и възнаграден от нашите гости“, коментира Никола Тодоров.

„Тази награда е голямо признание за нашия екипендух и отличното сътрудничество между отдел Кухня и отдел Храна и напитки. Признанието на нашите гости ни мотивира да продължаваме да се стремим да създаваме нови кулинарни преживявания за нашите гости“, допълни Иво Ичев.

Световните кулинарни награди имат за цел да повишат стандартите в кулинарната индустрия, като награждават организациите, които са лидерив своята област. Те са създадени с мисията да служат като еталон за върхови постижения в кулинарната сфера. Повече информация за всички победители можете да намерите на https://worldculinaryawards.com/winners/2022.

2022 година беше изключително успешна за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Хотелът бе отличен с още три международни награди Най-добър лайфстайл хотел на България от Световните туристически наградиНай-добър спа център на хотел в България от Световните спа награди и Най-добър ски хотел на България от Световните ски награди.

Сподели публикацията