Отличиха двама готвачи на Албена
Темата на състезанието беше балканска гурме/етно кухня
Албена. Двама главни готвачи от Албена се представиха достойно в категорията „Най-добър готвач на Българската хотелиерска и ресторантьорска...
Български шеф готвач прави СПА почивките в Сапарева баня по-здравословни и желани
Сапарева баня. “Обожавам да приготвям дивеч и меса, които изискват зреене в марината. Генетичната ми заложба са българските традиции, дух и култура. Именно за...
Кметът на Шабла ще готви рамо до рамо с Ути на Празника на плодородието
Шабла. Над 100 кг риба ще бъде приготвена и поднесена на присъстващите в деня на Празника на плодородието тази събота в Шабла. Той включва...
Днес е професионалният празник на готвачите
София. Днес е професионалният празник на готвачите. За първи път започва да се чества в България и на Балканите с шествие, организирано от Българската...
Гръцкият кулинарен експерт Даян Кочилас очарова гостите на Celestyal с първокласно шестстепенно дегустационно меню
Атина. Първокласно шестстепенно дегустационно меню изкушава гостите на ресторант "Галилео" на круизния кораб Celestyal Olympia. То е специално изготвено за криузната компания Celestyal от...
Френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, хотелиерите у нас все повече търсят...
Добрич. Изискани френски ресторанти зареждат гъши дроб от добруджанска компания, чиято ферма се намира в село Стефаново. Годишно тя произвежда 20 тона от деликатеса,...
Винарна „ДиВес Естейт” – Вино, история, лавандула, тур…
Винарна „ДиВес Естейт” е емблематичен представител на новото поколение български винопроизводители. Нашият стремеж е да запазим най-добрите качества на тероара и да предложим вино,...
Седем съвета за консумацията в жегата
В жегите не се чувстваме добре. Потим се, боли ни главата, чувстваме се отпуснати, не спим добре и ни е трудно да се концентрираме....
5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев
София. Четвъртък следобед в центъра на София през август е страшна жега. Това всеки може да си го представи. Но шестима любители готвачи не...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...
Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...