Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София/Банско. Банско представи своите кулинарни традиции. Това стана на най-голямото международно туристическо изложение в България – „Ваканция и СПА Експо“. Лично Малин Бистрин – председател на Съюза на туристическия бизнес в града, се включи в кулинарната презентация, която привлече голямо внимание сред посетителите на Интер Експо Център – София.

Малин Бистрин сподели пред Bgtourism.bg, че очаква зимния туристически сезон да продължи до средата на април, след което местните хотелиери и ресторантьори ще се подготвят и за своите гости от страната и чужбина за Великденските и пролетните празници.

Силно присъствие на община Банско на четири международни туристически изложения през февруари

„Зимният туристически сезон изпращаме с добри резултати, доволни сме. Сезонът беше интересен и предизвикателен, но и успешен за тези, които разбират от туризъм“, каза Бистрин.

„За нас участието в туристическото изложение е изключително важно. Нашата цел е Банско да присъства във всички важни и големи събития в страната, където може да се срещнем с професионалистите. Тази година се представихме не само с традиционен щанд, но и презентирахме кулинарните възможности на регион Банско“, добави Бистрин.

Ето какво каза Малин Бистрин за представянето на дестинация Банско във „Ваканция и СПА Експо“.

Сподели публикацията