Slide
Slide

София. Много хотели в България предлагат празнично меню, което домакинствата могат да поръчат за своите празнични трапези за Коледа и Нова година. С това хотелиерите могат не само да съхранят своите екипи в ресторантите си, но и да спестят ценно време на домакините. Кетърингът навлезе по-сериозно след затварянето и ограничаването на работата на ресторантите в хотелите. Един от столичните хотели ще подготвя празнични вкусотии не само за десетки семейства в София, но и за адреси в Стара Загора и Русе.

Ски сезонът в Боровец ще бъде открит на 28 декември

„От отварянето си преди 12 години, всеки празничен сезон Метрополитън Хотел София е домакин на корпоративни коледни партита, а по традиция на 31 декември над 150 гости посрещат новата година с богато меню и разнообразна програма в ресторанта на хотела. 2020 година отне тези споделени моменти, но когато една врата се затваря – друга се отваря! Тази изпитателна година ни научи, че трябва да мислим иновативно и да сме в помощ, спрямо нуждите на клиентите“, споделят от хотела за bgtourism.bg.

Оттам посочват, че още преди официално да бъде обявена втората епидемична обстановка в страната, екипът на Метрополитън вече имал изготвено празнично меню за вкъщи, с което да внесе божествен вкус в домовете на всички желаещи.

Ски пистите в Пампорово са отлично подготвени, курортът е щурмуван от хиляди туристи на старта на сезона (снимки)

„Предложението включва избор от вечеря за Бъдни вечер, пълнена пуйка или прасенце за Рождество Христово, възможност за изготвяне на индивидуално меню за Нова Година.
Традиционните вкусотии, приготвени с най-високо качество подбрани продукти на възможно най-добри цени ще зарадват повече от 50 семейства в София, а и не само! Гозбите на Метрополитън ще достигнат празнични трапези и в Русе и Стара Загора.
Екипът на градския хотел сподели, че е благодарен за доверието, гласувано както от дългогодишни партньори и клиенти, така и от хора, случайно видели пост в социалните мрежи“, споделят още от мениджмънта на хотела.

Туроператорът Тез Тур организира за своите партньори оригинално онлайн парти със страхотни награди

Към всяка поръчка ще бъде добавяна и коледна свещ, изработена ръчно с благотворителна цел. Този подарък е символичен и носи искрено пожелание пламъкът й да изпълни домовете с топлина, уют, любов и надежда. Защото в щастливи и трудни моменти не трябва да забравяме да бъдем по-добри и човечни!

Срокът за поръчки на меню за Нова година е удължен до 29 декември.
+359 2 424 79 00 , sales@metropolitanhotelsofia.com

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията