Slide
Slide

Флоренция. Най-новият грандиозен кораб за круизни почивки – Costa Firenze, бе представен на виртуална церемония пред подбрана публика, сред която бе и екип на национална информационна агенция bgtourism.bg. Корабът е собственост на компанията Costa Cruises, част от Carnival group.

Домакините започнаха с вдъхновяващо видео, което показа как милиони часове е отнело на корабните строители, за да изградят душата и изящната визия на най-новата перспектива за мечтана ваканция в морето.

Costa Firenze предлага италиански Ренесанс,

погледнат по нов начин. Costa Cruises бяха поздравени от кмета на Флоренция Дарио Нардела за чудесния проект, който ще даде нови възможности за развитието не само на круизния туризъм, но и на европейския туризъм, който в сложни времена като днешните има необходимост от нови и успешни проекти.

Незабравимата почивка на борда на

Costa Firenze

ще поднесе на своите клиенти вкусна кухня с 13 ресторанта и 7 бара, италиански стил с удобни и изискани мебели в просторни каюти, открити пространства с гледка към морето, където туристите могат да се отпуснат и да се насладят на красиви панорами.

Riu Hotels & Resorts са обявени за хотели на годината в България

Новият кораб е истинско произведение на изкуството,

който може едновременно да отведе над 4000 души към мечтаната им ваканция. Тържествено бяха издигнати на кораба флаговете на Италия и на круизната компания.

Домакините впечатлиха с оригинална културна програма, а на финала капитана символично получи корабната камбана, с която скоро ще бъде ознаменуван първия круиз на кораба.

Costa Firenze излезе с неустоими предложения за 2021 г.

в Средиземноморието от февруари до май и от май до октомври с разнообразни маршрути между Италия, Франция и Испания на цени от 500 евро на човек и възможност за отстъпки до 40 %.

Премиер Турс е официален партньор на компанията за България,

с повече от 23-годишна история и с богат опит в организирането на впечатляващи круизи, незабравими семейни и романтични почивки.

Запознайте се с най-новите предложения за круизи на Премиер Турс чрез официалната страница тук: https://kruizi.bg

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията