Slide
Slide

Слънчев бряг. Riu Hotels & Resorts са обявени за хотели на годината в България. Престижната награда бе спечелена на първите Годишни награди за туризъм на списание „Destinaitons – ultimate guide for your holiday“ и утвърдената онлайн туристическата платформа Bgtourism.bg.

„В първите дни на световната пандемия Riu Hotels & Resorts зададоха високите нива на качество и професионализъм, бяха новатори и пример за много хотелиери с въвеждането на мерки за безопасно посрещане и обслужване на гостите, които днес са неизменна част в областта на настаняването не само в България, но и по света.

Wizz Air е авиокомпания на годината в България

У нас хотелите от групата на Riu Hotels & Resorts това лято бяха преоткрити от българските туристи“, заяви собственикът на специализираните медии Руслан Йорданов.

„България има своите добри примери в туризма и тепърва очаквам да бъде преоткривана като дестинация. Има много обекти и личности, които работят отговорно и професионално. Днес те са истински лидери, които създават отборен микроклимат и шампионски дух. Те са достоен представител на българския туризъм. Нашата мисия е да ги показваме, а българските туристи да бъдат информирани“, допълва Руслан Йорданов. Годишните награди за туризъм на списание „Destinaitons – ultimate guide for your holiday“ и онлайн туристическата платформа Bgtourism.bg включват общо 8 категории.

Бургас е носител на голямата награда „Дестинация на годината“

„Успехът за нас тази година се изразява осново в два аспекта. Всички мерки за превенция и безопасност бяха приложени изключително бързо, успешно и последователно във всички хотели на веригата в България. Не изменихме на едно основно правило: спирахме продажби при 75% заетост на хотелите, а не при 100% заетост каквато бе практиката и тази година в редица места за настаняване. По този начин успяхме да осигурим така нужната социална дистанция в ресторантите и баровете, около басейните и плажа, в детския център и мини клуба. Всички Риу хотели разполагат с обширна територия, зелени площи и много открити тераси, но ние не  можем да разчитаме само на природните дадености и инфраструктурата. На първо място сме социално отговорни както към нашите гости, така и към колегите, които работят в хотелите.

Успешно спечелихме доверитето на гостите, най-вече на многото българи, които за първи път почиваха при нас. Всички споделяха, че се чувстват сигурни; че могат спокойно да се насладят на почивката си без им се налага да мислят за мерките за безопасност, тъй като виждат че мениджърите на Riu Hotels and Resorts се грижат за това.

Собственикът на Замъка Георги Тумпалов получи наградата за туристическа забележителност на годината

Друг голям успех е, че посрещнахме толкова много наши сънародници това лято, основно в хотелите ни в Слънчев бряг и Обзор. Успяхме да реорганизираме процесите в отдел Продажби, да направим възможно туристите да резервират директно в хотела чрез сайтовете:  www.riuheliosparadise.bg, www.riupalacesunnybeach.bg, www.riuheliosbay.bg; предложихме гъвкава анулационна политика и улеснихме процесите на плащане на резервациите.

Ние сме последователни в действията си. Цени за лято 2021г и още по-атрактивни детски намаления са вече в продажба през модулите за on-line резервации на сайтовете на Риу Хелиос Парадайз, Риу Палас Слънчев бряг, Риу Хелиос, Риу Хелиос Бей и Сунео Хелиос Бийч.“, сподели Валя Вълчева, Мениджър Продажби на веригата.

За резервации:
Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios, Riu Helios Bay, Suneo Helios Beach
saleshelios@tts.bg
М: +359 885 111 081
* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100
или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/
http://riuheliosparadise.bg/
http://riuhelios.bg/
http://heliosbeach.bg/
http://riuheliosbay.bg/
https://riupravets.bg/

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията