Slide
Slide

Равадиново. Собственикът на Замъка „Влюбен във вятъра“ Георги Тумпалов лично получи наградата в категория „Туристическа забележителност“ за 2020 г. на списание Destinations – ultimate guide for your holiday и национална информационна агенция bgtourism.bg. Отличието бе връчено от собственика на медиите Руслан Йорданов. Тумпалов получи и корицата на първия брой на списанието, чиято уеб страница още в първия ден се радваше на огромен интерес и бе посетена от потребители от над 30 държави. Заявка да получат списанието (онлайн и хартиеното издание) дадоха от 35 български посолства в чужбина, както и от над 20 чужди мисии у нас.

Бургас е носител на голямата награда „Дестинация на годината“

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново е не само реализирана мечта на собственика, но и ежегодно е като магнит за хиляди български и чужди туристи. Туристическата забележителност днес се радва на огромен интерес сред туристите, както и на признанието на авторитетни организации от цял свят. Лично през годината имахме наблюдения как при спазването на всички мерки за безопасност бе направена сериозна организация, за да може атракцията да посрещне огромния брой от посетители. Поздравяваме г-н Тумпалов за частния обект, който е изградил и превърнал в атракция не само от национално, но и от международно значение„, заяви Руслан Йорданов.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Замъкът е един от най-посещаваните туристически обекти в Европа. През следващия сезон посетителите ще имат възможност да видят нови атракции на територията му.

Първите Годишни награди за туризъм на списание Destinations – ultimate guide for your holiday и национална информационна агенция bgtourism.bg намериха голям отзвук в българската и международна преса. Всички наградени може да откриете в уеб страницата destinations.bg.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията