Slide
Slide

София. 10 страхотни награди имаха възможност да спечелят партньорите на Тез Тур България в оригинално онлайн парти, което бе организирано в следобедните часове днес. Драгомир Драганов, известен като Драго Чая, бе водещ на купона.

Десетки туристически агенти се включиха в иновативното дигитално събитие,

като големите награди бяха: безплатна седалка по чартърната програма до Анталия (Лято 2021), безплатна седалка по чартърната ни програма до Хургада (Пролет или Есен 2021), безплатно място за инфотур до Анталия (2021 г.) и безплатно място за инфотур до Хургада (2021 г.).

Участниците спечелиха още: бутилки уиски, шампанско и ароматно червено вино, като най-съобразителните и най-бързите в отговорите си ще получат и подаръчни кутии, в които освен класни питиета и лакомства, ще има и рекламни материали на туроператора.

В рамките на час популярният и обичан водещ вдигна градуса на настроението.

Той поднесе чудесна музикална селекция в онлайн пространството с хитовете на едни от най-обичаните изпълнители – в интернет звучаха песни на Лили Иванова, Тони Димитрова, Графа, Миро, Алла Пугачова, Васил Найденов и Силвия Кацарова, Криско и Слави Трифонов, Таркан, Фамилия Тоника, Любо и група ТЕ, а участниците отгатваха изпълнителите.

Генералният представител на Тез Тур България Бейзат Туналъ благодари на своя прекрасен екип и на партньорите си за отдадената работа и за професионалното отношение. Той им пожела да бъдат здрави и заедно да постигат още по-големи успехи!

Събитието бе организирано онлайн, за да може здравето на всички да не се подлага под риск. Едно от най-търсените и актуални предложения на туроператора за Нова година е до Египет. Полетът е на 28 декември от София и включва 6 нощувки.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията