Slide
Slide

София. Класическите кроасани и мини денишите със сладко са най-търсени на блок масите в хотелите у нас, съобщи Йордан Абрашев – собственик на компанията Йомакс ЕООД, която стои зад бранда Dat’s Tasty. Брандът представя премиум световни производители в сегмента на замразените печива и сладкиши.


„През последната година най-търсени от хотелите бяха мини дениши с ванилов крем и със сладко от малини – 42 гр, мини кроасани с вкус на масло – 25 гр, мини кроасани с белгийски шоколад – 30 гр. След тях се наредиха мини дениши с кленов сироп и пекан – 42 гр, както и пълнозърнест кроасан с масло – 25 гр.“, обобщи Абрашев. Той посочи, че есвен печивата, които основно са присъствали на закуската в хотелите, кейкът с моркови и кейкът с шоколад се наложили не само като неразделна част от десертите, но и като част от кафе паузите, сватбите и корпоративните събития, организирани от различни агенции.

Пекарните, кафенетата, летищата, ресторантите и др. са избирали основно класическите дениши с кленов сироп и пекан, дениша с малини и богатата гама от кроасани, които привличали клиентите с неустоим аромат. Сериозно се наложили и датските мъфини и кейкове, които освен с голямото си разнообразие носят голямо облекчение за бизнеса, защото трябва само да се размразят и могат да останат на витрината до 5 дни. Това спестява труд и време, а в условията и на коронавируса се оказват добро решение за бизнеса.
„Тази година в следствие на негативните последици от коронавируса запитванията от клиенти за замразени печива и десерти са още повече. Хотелите вече се интересуват не само от мини вариант на печивата, но и от класическите кроасани 65-100 гр, защото на места планират блок масата да е заменена от Room service.
Новите продукти, с които ще бъдем изключително полезни за нашите клиенти са 2 нови вида солени кроасани – спанак и рикота от 105 гр и чедър и хапаленьо от 105 гр.

телефон за поръчки: +359 898 41 81 45

Другите продукти, които представяме за първи път са 4 класически френски тарта и няколко суфлета с различен вкус, които са изпечени и готови за консумация. Тартовете са нарязани на 10 парчета и са със следните вкусове: ябълков, шоколадов, малинов и лимонов меренг.

Facebook www.facebook.com/Dats.Tasty 
www.facebook.com/Super.Tartlets

Суфлетата са: шоколадово, карамелено и веган-шоколад.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията