JRE шеф готвачът Анет Тайх вдъхнови курсистите от Кулинарна Академия HRC с практически клас
София. На 12 март в HRC Culinary Academy се проведе специален практически клас с JRE шеф готвачът Анет Тайх от Франция. Шеф Тайх пристигна...
В Поморие направиха първата дегустационна вечеря на Black Sea Cuisine
Поморие. Първото презентационно - дегустационно мероприятие на Black Sea Cuisine е факт. То се проведе там, където всичко започна (поне за страната ни) преди...
Звездният шеф Симеон Николов се завръща в HRC Culinary Academy с тематична вечеря и...
София. С гордост споделяме за изключителния успех на специалната тематична вечеря From Farm to Table, проведена на 19 ноември 2024 г. в нашия учебен...
Преди старта на сезона: Нараснало е търсеното на замразени печива и десерти, класическите кроасани...
София. Класическите кроасани и мини денишите със сладко са най-търсени на блок масите в хотелите у нас, съобщи Йордан Абрашев - собственик на компанията...
Шарена палитра от кулинарни иновации ще представят студентите от Институт по кулинарни изкуства
Варна. Предстои поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към...
Автентични сладкиши и печива за вашата кухня – премиум качество от Дания, Белгия и...
Пред информационна агенция bgtourism.bg Йордан Абрашев - собственик на компанията Йомакс ЕООД, която стои зад бранда Dat’s Tasty. Брандът представя премиум световни производители в...
В неделя е време за … Паста талиателе със скариди и сос от скариди
Здравейте, приятели на BGtourism.BG!
Това е втората рецепта на нашата нова рубрика „В неделя е време за …“. Често хората се чудят какво да приготвят...
5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев
София. Четвъртък следобед в центъра на София през август е страшна жега. Това всеки може да си го представи. Но шестима любители готвачи не...
Шеф Петър Бураков, к-с “Хоризонт”: Всеки регион в България има своя потенциал да бъде...
Петър Бураков е възпитаник на колежа по туризъм в град Варна. Преминал тренировъчен курс „Международни стандарти в ресторантското обслужване в туризма”, където се запознава...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...
Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...