Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
В неделя е време за … Тирамису

В неделя е време за … Тирамису

Здравейте, приятели на BGtourism.BG! От днес стартираме нашата нова рубрика „В неделя е време за ...“. Често хората се чудят какво да приготвят за закуска,...
От пощенската кутия на Massa Kitchen: Тя каза „Да”

От пощенската кутия на Massa Kitchen: Тя каза „Да”

Варна. Това заглавие във Фейсбук привлече вниманието ми.  Автоматично погледът ми премина през снимките, на които не разпознах героите от публикацията, но пък мястото,...
Sunset Grill&Bar – съвременният адрес в Истанбул, на който залезите вдъхновяват и хранят душата на гостите

Sunset Grill&Bar – съвременният адрес в Истанбул, на който залезите вдъхновяват и хранят душата...

Истанбул. Турският мегаполис Истанбул целогодишно е като магнит за милиони туристи от цял свят. Тази специална и уникална дестинация, която е разположена на два...
Мръвки на корем за туристите в Албена по случай Деня на готвача (снимки)

Мръвки на корем за туристите в Албена по случай Деня на готвача (снимки)

8 отбора главни готвачи се състезаваха за престижната титла Grill Master Chef Албена 2019 Албена. 8 отбора от главни готвачи от Албена се състезаваха за...
В Несебър се проведе захарна изложба на арт декоратори “Моята България”

В Несебър се проведе захарна изложба на арт декоратори “Моята България”

Несебър. В периода от 04.06 до 05.06.2022 в Артиума на гр. Несебър се проведе захарна изложба на български арт декоратори организирана от шеф Мария Озтюрк...
Добре дошли в “Mirazur”: Най–добрият ресторант в света

Добре дошли в “Mirazur”: Най–добрият ресторант в света

Ментон, Франция: Току-що заел първото място на “World's 50 Best Restaurant Awards” в Сингапур - събитие, известно като Оскарите в света на първокласната кулинария,...
5-звездни готвачи изкушават читателите на BGtourism.BG с вкусни рецепти за финал на годината

5-звездни готвачи изкушават читателите на BGtourism.BG с вкусни рецепти за финал на годината

Броени часове остават до края на календарната 2018 година. В последното издание на кулинарната ни седмична рубрика "В неделя е време за ...", в...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил в ресторанти с мишлен звезди, ще готви за посетителите

Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...

Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...
България става център на ресторантьорския спорт, хиляди ще се стекът в Равда

България става център на ресторантьорския спорт, хиляди ще се стекът в Равда

Бургас. България има шанс да се утвърди като център на ресторантьорския спорт. За трета поредна година у нас ще се проведе световен шампионат по...
Албена се включи в 10-тото издание на тематичния кулинарен фестивал с благотворителен базар „Да споделим Никулден“

Албена се включи в 10-тото издание на тематичния кулинарен фестивал с благотворителен базар „Да...

Албена/Варна. Албена се включи в 10-тото издание на тематичния кулинарен фестивал с благотворителен базар „Да споделим Никулден“, организиран този уикенд в морската столица от...