Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg

JRE шеф готвачът Анет Тайх вдъхнови курсистите от Кулинарна Академия HRC с практически клас

София. На 12 март в HRC Culinary Academy се проведе специален практически клас с JRE шеф готвачът Анет Тайх от Франция. Шеф Тайх пристигна...
В Поморие направиха първата дегустационна вечеря на Black Sea Cuisine

В Поморие направиха първата дегустационна вечеря на Black Sea Cuisine

Поморие. Първото презентационно - дегустационно мероприятие на Black Sea Cuisine е факт. То се проведе там, където всичко започна (поне за страната ни) преди...

Звездният шеф Симеон Николов се завръща в HRC Culinary Academy с тематична вечеря и...

София. С гордост споделяме за изключителния успех на специалната тематична вечеря From Farm to Table, проведена на 19 ноември 2024 г. в нашия учебен...
Преди старта на сезона: Нараснало е търсеното на замразени печива и десерти, класическите кроасани и денишите със сладко са най-желани от туристите

Преди старта на сезона: Нараснало е търсеното на замразени печива и десерти, класическите кроасани...

София. Класическите кроасани и мини денишите със сладко са най-търсени на блок масите в хотелите у нас, съобщи Йордан Абрашев - собственик на компанията...
Шарена палитра от кулинарни иновации ще представят студентите от Институт по кулинарни изкуства

Шарена палитра от кулинарни иновации ще представят студентите от Институт по кулинарни изкуства

Варна. Предстои поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към...
Автентични сладкиши и печива за вашата кухня – премиум качество от Дания, Белгия и Франция

Автентични сладкиши и печива за вашата кухня – премиум качество от Дания, Белгия и...

Пред информационна агенция bgtourism.bg Йордан Абрашев - собственик на компанията Йомакс ЕООД, която стои зад бранда Dat’s Tasty. Брандът представя премиум световни производители в...
В неделя е време за … Паста талиателе със скариди и сос от скариди

В неделя е време за … Паста талиателе със скариди и сос от скариди

Здравейте, приятели на BGtourism.BG! Това е втората рецепта на нашата нова рубрика „В неделя е време за …“. Често хората се чудят какво да приготвят...
5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев

5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев

София. Четвъртък следобед в центъра на София през август е страшна жега. Това всеки може да си го представи. Но шестима любители готвачи не...
Шеф Петър Бураков, к-с “Хоризонт”: Всеки регион в България има своя потенциал да бъде кулинарна столица

Шеф Петър Бураков, к-с “Хоризонт”: Всеки регион в България има своя потенциал да бъде...

Петър Бураков е възпитаник на колежа по туризъм в град Варна. Преминал тренировъчен курс „Международни стандарти в ресторантското обслужване в туризма”, където се запознава...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и да оставям нещо от себе си

Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...

Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...