Slide
Slide

София. Четвъртък следобед в центъра на София през август е страшна жега. Това всеки може да си го представи. Но шестима любители готвачи не можехме да си представим, какво е следобед през август в професионалната кухня на шеф Токев. Ако на вън градусите минаваха 35, сред уредите, 5G снимачния екип и „станциите” температурата гонеше рекорди.

Теленор замесва уникално 5G тесто с топ готвач

Всичко това нямаше значение, защото с Ани бяхме изправени пред най-голямото ни готварско предизвикателство. Пред зоркия поглед на Андре Токев да направим красиво и вкусно предястие от гаспачо и авокадо със скариди. Бяхме репетирали вкъщи, но когато се оказахме на старта на 5G теста на Теленор и чухме СТАРТ ръцете ни трепереха. Аз започнах с гаспачото и разбира се последва бързо порязване с професионалния нож.

Ани обаче беше господаря на „станция предястие” и дори след ураганното фламбе, което направих със скаридите , беше усмихната и овладя „пожара”. При презентацията Шеф Токев нанесе най-важните щрихи следейки ни през VR шлема си от Бургас.

Строг, но справедлив, той ни помогна с подреждането на чиниите съвсем навреме, за да разберем едно от приложениета на 5G технологията! А именно възможността за обучение от голямо разстояние в реално време и без изчакване и прекъсвания.

Нов живот! Хостел от ново поколение отвори врати в архитектурно бижу на Варна

Като почитатели на много хитови кулинарни програми,  като това на шеф Токев, ние се усетихме част от подобно шоу! Неговият професионален екип от готвачи е страхотен! Момчета са мотивирани и в същото време скромни. Те буквално ни заразиха с тяхната любов към готвенето и храната.

Вижте как решиха проблема с фасовете на най-красивия плаж в Кипър

Ако питат дали сме се справили, ще ви споделя, че още чувам и виждам аплодисментите на шефовете в ресторант „Андре” след като опитаха ястията на всички нас!

Специално за читателите на BGtourism.BG

Михаил Дюзев – водещ в Дарик радио 

Припомняме, че втората инициатива от серията 5G тесто на Теленор се организира на две локации – Бургас и София. В кухнята на шеф Андре Токев готвиха три двойки Ана Динкова и Александър Богоявленски, Валя Караджова и Никола Балов, както и Анна Узунова и Михаил Дюзев. Екипът на BGtourism.BG реши по един интересен начин да представи инициативата, като даде възможност на един от участниците да сподели своите емоции по време на кулинарната проява. Благодарим на Михаил Дюзев и на Анна Узунова, че подкрепиха идеята.

Сподели публикацията