Slide
Slide
Slide
Slide

Атина. Първокласно шестстепенно дегустационно меню изкушава гостите на ресторант „Галилео“ на круизния кораб Celestyal Olympia. То е специално изготвено за криузната компания Celestyal от гръцкия кулинарен експерт Даян Кочилас. Точно преди година тя и круизната линия обединиха усилия, за да спечелят сърцата на пътешествениците с иновативно, интересно, красиво и вкусно кулинарно преживяване.

Ексклузивното традиционно гръцко меню включва ястия, които са съсредоточени около здравословната средиземноморска диета, като много от тях са растителни или вегетариански, безглутенови и/или с веган варианти. Селекцията от кулинарни предложения отговаря изцяло на профила на круизната линия Celestyal Cruises, която е носител на редица награди и превърнала се в  избор № 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие.

Българка направи успешна кариера в круизна компания, задава високите стандарти при настаняването

Всички ястия в дегустационното меню са съчетани с местни гръцки вина, получени от дестинациите, които Celestyal посещава. Специалното дегустационно меню завършва с избор на блюдо с гръцко сирене или „плаващ гръцки остров в тъмно винено море“, заедно с гръцки дижестив и известният десерт „сладко на лъжица“.

Капитанът на Celestyal Olympia: Круизната компания Celestyal е фокусирана върху опазването на околната среда, доброто обслужване и автентичните преживявания

Богатото и разнообразно меню, съчетано с перфектното обслужване на борда на Celestyal Olympia, е истинска наслада за сетивата и достоен подарък за небцето на всеки изтънчен пътешественик, който цени красивите дестинации и неустоимите кулинарни предложения на експертите.

Българските туристи включиха Миконос, Крит и Санторини за посещение с круиз през април

А Даян Кочилас, един от световноизвестните експерти по гръцка и средиземноморска кухня, знае как да спечели сърцата на туристите. Тя има богат опит като водещ, създател е и копродуцент на „Моята гръцка маса“ – известното шоу за кулинария и пътувания, което се излъчва в националния телевизионен ефир както в САЩ, така и в Австралия. Кочилас е и автор на повече от 18 готварски книги за гръцко-средиземноморска кухня. Тя е и главен готвач-консултант и учредител на готварско училище. С гръцки и американски корени, Кочилас израства, прекарвайки летата си на родния остров на баща си – Икария, който се намира в „Синята зона“, известна с дълголетието на своите жители. Днес там тя ръководи Glorious Greek Kitchen Cooking School. „Ню Йорк Таймс“ описва острова като мястото, „където хората забравят да умрат“, а Celestyal в комбинация с Даян Кочилас кара своите пътешественици просто да се наслаждават на живота, преоткривайки нови дестинации и вкусове.

CruiseGuru с удоволствие представя круизите на Celestyal в България, а от специалните цени може да се възползвате като се свържете с Вашия туристически агент.

Сподели публикацията