Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Световен шампион изкушава варненци в събота вечер с … черни пици

Световен шампион изкушава варненци в събота вечер с … черни пици

Варна. Нова уникална вечер ще получат варненци и гостите на града, които са любителите на вкусните пици и на хубавите ароматни вина. Този път...

Теленор замесва уникално 5G тесто с топ готвач

Бургас. Топ готвачът Андре Токев с помощта на 5G технология ще наблюдава и наставлява хоби кулинари от разстояние. Това ще стане на 8 август...
Какво да търсим във вината ЗНП “Черноморски район”

Какво да търсим във вината ЗНП “Черноморски район”

Варна. Умерено-континенталният климат, силно повлиян от близостта не Черно море, с характерната бризова циркулация, сравнително сухото лято и продължителната и топла есен, определят характерният климат...
Вина от сорт памид със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”

Вина от сорт памид със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”

Варна. Памид е един от най-старите местни сортове. Умерено-континенталният климат, силно повлиян от близостта нa Черно море, с характерната бризова циркулация, сравнително сухото лято...
В този български град си похапват от най-вкусните и пресни италиански сирена

В този български град си похапват от най-вкусните и пресни италиански сирена

Висококачествената стока се зарежда веднъж месечно и пътува хиляди километри - от най-малкия търговец в Италия до трапезата на добричлии и клиентите на "Аморе...
Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню...

Сапарева баня. Хотел 103 градуса ще посреща своите гости с ново меню, съобщи шеф Кирил Великов, който от две години е част от екипа...
В Несебър се проведе захарна изложба на арт декоратори “Моята България”

В Несебър се проведе захарна изложба на арт декоратори “Моята България”

Несебър. В периода от 04.06 до 05.06.2022 в Артиума на гр. Несебър се проведе захарна изложба на български арт декоратори организирана от шеф Мария Озтюрк...
Шеф Йордан Петров – кулинарен скок от суши майстор в Рапонги, през топ ресторанти с 3 звезди Мишлен, до днешен Китай

Шеф Йордан Петров – кулинарен скок от суши майстор в Рапонги, през топ ресторанти...

14 април е и кой би бил най-подходящ за специален гост в кулинарната рубрика на информационна агенция BGtourism.BG, ако това не e шеф Йордан...
Банско представи кулинарните си възможности на туристическото изложение в София

Банско представи кулинарните си възможности на туристическото изложение в София

София/Банско. Банско представи своите кулинарни традиции. Това стана на най-голямото международно туристическо изложение в България - "Ваканция и СПА Експо". Лично Малин Бистрин -...

Седем съвета за консумацията в жегата

В жегите не се чувстваме добре. Потим се, боли ни главата, чувстваме се отпуснати, не спим добре и ни е трудно да се концентрираме....