Генуа. Големи отстъпки изкушават туристите в Италия, които сe наслаждават на най-красивите дестинации в страната по това време на годината. В навечерието на Великден собствениците на търговските обекти намалиха цените до 55 процента на голяма част от продуктите си, видя екип на Bgtourism.bg.

От специалните предложения могат да се възползват голяма част от организираните групи от България, включително и сънародниците ни, които са избрали програмите на “Премио травел” за своето пътешествие из Италия. Двойно е паднала цената на хубавите вина, които излизат по 10-12 евро. Сладките изкушения са от 30 до 55% по-евтини преди най-големия християнски празник.

Емблематичен хотел в Сан Ремо посреща български туристи, сред видните гости е бил Чърчил

В страните, в които преобладаващата част от населението изповядва католицизма като Италия, Германия, Франция, Великобритания, Испания и др., се почива 4 дни (от петък до понеделник) от 7 април – Разпети петък до 10 април – Светли понеделник включително.

Хотелиер на Италианската Ривиера учи български, за да посреща туристите от страната ни

В момента българските туристи се наслаждават не само на впечатляващите дестинации, но и на прекрасното време в Италия. Живакът на термометъра скача до 18 градуса, а слънцето разкрива красотата на пролетния сезон.

ЛАЗУРЕН БРЯГ И ИТАЛИАНСКА РИВИЕРА С “ПРЕМИО ТРАВЕЛ”

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA