Slide
Slide

Финале Лигуре. Бруно – собственик на хотел Mainѐ в италианския град Финале Лигуре, учи български език, за да обслужва гостите от страната ни.

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

На родните ни туристи ежедневно информациите за екскурзиите на рецепцията и менюто в ресторанта е на български език.


Хотелът от 3 години е собственост на Бруно и на съпругата му Йонг, която е от Филипините. Двамата са заедно от 26 години.

“Имаме 22 двойни стаи. Може да посрещнем до 55 души. Хотелът ни често е избор за почивка сред италианци, французи, швейцарци и др. В момента в хотела ни има голяма група от България. Работим прекрасно с Премио Травел. Хотелът ни е отлична отправна точка за едни от най-впечатляващите дестинации по Италианската и Френската Ривиера.”, сподели пред Bgtourism.bg собственикът на хотела Бруно.  Той лично пише менюто на български. Първи помощници са му приятели от страната ни и Google Translate.

ЛАЗУРЕН БРЯГ И ИТАЛИАНСКА РИВИЕРА С “ПРЕМИО ТРАВЕЛ”

Финале Лигуре е пристанищен град и община в Северна Италия, провинция Савона, регион Лигурия. Разположен е на брега на Лигурско море, на лигурското Западно крайбрежие. Населението на общината е 11 706 души. Една от атракциите е Старият град. Българските туристи споделят, че храната в хотела е фантастична! През свободното си време те обичат разходките по красивата крайбрежна алея. 

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA