Банско. Изключителният шеф готвач и посланик на френската кухня – Реми Жиро, отличен с две звезди Мишлен по време на кариерата си пристига в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Емблематичният френски кулинар и дългогодишен партньор на хотела ще гостува на шеф Никола Тодоров на 31 март за една незабравима кулинарна фиеста.
Реми, който дълги години е бил кулинарен директор на прочутия ресторант Hauts de Loire – www.hautsdeloire.com – ще посети един от най-добрите си ученици Никола Тодоров, отговорен за кулинарните успехи на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско през последните години.
Двамата ще готвят заедно в петък, 31 март 2023 г. в награждавания ресторант Коме Прима и ще зарадват гурме любителите с неустоимо седемстепенно меню. Звездната вечеря ще бъде поднесена с перфектно подбрани вина, които ще бъдат представени от Костадин Мицин от фирма BNK, известна като водещ вносител в България на най-добрите вина от Франция и Италия.