Ричард Алибегов
Slide
Slide
София. Ричард Алибегов поема ротационното председателство на Конфедерацията на българския туристически бизнес (КБТБ). Той ще представи приоритетите на конфедерацията за следващите 6 месеца в пресклуба на БТА – на 10 юни, от 13 часа.
Участие в брифинга ще вземат още досегашният председател на КБТБ доц. Румен Драганов и представители на членовете на Конфедерацията – Българската асоциация на заведенията, Сдружението на заведенията в България, Българска Туристическа Камара, Български Туристически Съюз, Българско Конгресно Бюро, Националния Борд по Туризъм и Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти.
Поставяне на ясен хоризонт за зелени светофари по дестинациите от Европейския съюз, запазване на програмата 60/40, решаване на въпроса за неравноправното третиране на браншовите организации по отношение на музикалните права, са само част от акцентите на срещата с медиите.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията