Slide
Slide

София. Може би най-големият български букмейкър efbet беше отличен за подкрепата си към футболния отбор ЦСКА 1948. На церемонията по време на официалното представяне на отбора за новия сезон 22/23, маркетинг директорът на компанията Цветина Георгиева получи специален плакет и футболен екип на червените.

„Благодарим на ЦСКА 1948 за оценката и за приятелството. За еfbet е огромна чест да работи в подкрепа на червена България. Пожелаваме успех на отбора в започващата „еfbet Лига” каза тя.
По време на събитието преди контролата с АПОЕЛ (Никозия) беше представен и спортно-техническия състав на ЦСКА 1948, в който в последните седмици се събраха големи армейски легенди. Сред тях личат имената на Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, както и на наставника на представителния отбор Любослав Пенев.

„Тази звездна селекция от легенди, които са направили толкова много за ЦСКА и въобще за българския спорт, е гаранция за бъдещ червен успех“ посочват от efbet.

Букмейкърът е главен спонсор на първото българско футболно първенство „efbet Лига“, а в нея освен на гореспоменатия отбор ЦСКА 1948, той е основен спонсор и на Лудогорец, Берое, Арда, Хебър и Спартак Варна.

Компанията спонсорира и си партнира успешно и с над 350 спортни клуба и федерации, започвайки с футбол, баскетбол, волейбол, минавайки през всички професионални и аматьорски нива, и стигайки до спортове като кану-каяк и фехтовка. efbet подкрепя българския спорт и осигурява условия за напредъка на десетки български и чуждестранни спортисти от различни дисциплини като тенис на маса, тенис на корт, колоездене, бойни спортове, борба, бокс и много други.

Сподели публикацията