Slide
Slide

София. Всеки, който държи на здрава и сияйна кожа, знае, че най-важният елемент от козметичните продукти са техните съставки. Все по-често по време на пазаруване попадаме на атрактивно презентирани стоки с лъскави опаковки, на повече от добри цени. Те често обещават невероятни резултати, но един поглед върху съставките им, разкрива списък единствено от химични съединения, които далеч не са полезни за кожата.

През последните години се популяризира трендът за екологичен и природосъобразен начин на живот – в облеклото, в козметиката и в храненето. Съществуват обаче козметични марки, за които подражанието на природата и нейните процеси не е мода, а основен принцип, заложен още от самото им създаване.

В УНИСОН С ПРИРОДАТА! Висококачественият немски козметичен бранд Dr. Spiller повече от 60 години налага най-високи стандарти в грижата за лице и тяло. Козметика, създадена с цел по естествен и безвреден начин да третира разнообразни дерматологични проблеми. Основен принцип е биомиметиката – подражание на природните процеси, затова активните съставки на продуктите са почти изцяло натурални. Производствената база на марката е ситуирана в екологично чиста среда в подножието на Баварските Алпи, откъдето тя черпи и голяма част от съставките на продуктите си. Със своите ценни растителни масла, изворна вода от Chiemgau – Баварските Алпи и лечебни растителни екстракти, Dr. Spiller е козметика, насочена към решаването на много медицински кожни проблеми, което я прави изключително подходяща за чувствителна и склонна към алергия кожа.

HYTEC Emulsion System

Как да поддържаме естествените функции и здравето на кожата е  основният въпрос, на който от Dr. Spiller са посветили много години на проучване. Революционното решение, което са разработили и патентовали, се нарича HYTEC Emulsion System.

Собственият защитен филм на кожата – хидролипидният – е в основата на нейното здраве. Той е от решаващо значение за отблъскването на вредните частици на околната среда и за поддържането на естествения баланс на кожата. Предупредителни признаци за нарушен хидролипиден филм, например, са повишената чувствителност, опъването или възпалението.

HYTEC Emulsion System служи за основа на всички леки, лесни за нанасяне емулсии на Dr. Spiller. Тези емулсии са създадени по модела на естествения хидролипиден филм на кожата и следователно са в състояние да пресъздадат перфектно неговата структура. Продуктите за грижа за кожата на Dr. Spiller незабавно компенсират всички недостатъци, a кожата получава точно това, от което се нуждае, без да е утежнена.

Продуктови линии  

Dr. Spiller разработва професионални продукти за работа в дерматологични клиники,  спа и уелнес центрове и козметични салони, но също така и висококачествена козметична грижа, лесна за употреба в домашни условия.

Основните продуктови серии на марката са:

Лице

Тяло:

  • Терапия Мanaruизглажда и регенерира кожата, с луксозен аромат на бяла орхидея, хибискус и масло от моной;
  • Антицелулитна терапия – стяга и изглажда, с екстракти от бръшлян, кафяви водорасли и конски кестен;
  • Терапия Rahima – за мека и сияйна кожа, с екзотичното усещане на африканската савана. С масло от арган от Мароко, баобаб и екстракт от син нилски лотос;
  • Терапия Мagicoтонизиращо удоволствие с аромати от Южна Америка. С екстракти от бразилско чаено дърво, асай бери и мимоза.

Защо да се довериш на Dr. Spiller

Употребата на натурална козметика, произведена по висок стандарт, е от изключително значение за здравето на кожата. Така тя е предпазена от вредните влияния на синтетичните продукти и винаги изглежда перфектно. Козметиката с натурални съставки на Dr. Spiller има следните предимства:

  1. Безопасни състaвки – Продуктите не съдържат оцветители, консерванти, радиоактивни вещества и аромати. Вместо това, в тях присъстват биоактивни съставки, ценни растителни масла, лечебни растителни екстракти и билки;
  2. С бърз видим ефект – резултатите се наблюдават при редовна употреба, след която със сигурност ще се уверите, че кожата ви е по-здрава, свежа, гладка и видимо подмладена;

  1. Козметика, подходяща за чувствителна кожа – продуктите на Dr. Spiller не предизвикват алергични реакции и са изключително подходящи не само за чувствителна кожа, но и за склонна към алергия кожа;
  2. Козметика, подходяща за проблемна кожа (акне, розоцея, купероза, петна)– видим резултат след комбинация на професионална и домашна грижа в рамките на четири седмици;
  3. Грижа към околната среда – производството на козметичните продукти на Dr. Spiller се извършва с изключителна грижа към природата. Компанията е неутрална по отношение на климата, защото всички емисии на CO2, които неизбежно възникват при разработването и производството на продуктите, се изчисляват и компенсират чрез проект за опазване на климата;
  4. Модерен подход: Dr. Spillerтрадицията среща иновацията. Това, което е започнало преди повече от половин век, продължава да определя действията и днес, но през призмата на съвременните технологии. Продуктите се разработват въз основа на задълбочени изследвания с изключително внимание и прецизност.

Професионални козметични процедури и специализирана грижа с продуктите на Dr. Spiller можеш да откриеш при нашите партньори.

На сайта на Dr.Spiller  ще намериш всички актуални промоции и продукти за грижа за кожата в домашни условия. Вземи сега своята първа поръчка с 5% отстъпка с код WELCOME5.

Сподели публикацията