Slide
Slide

Токио. Днес е откриването на Олимпийските игри в Токио. Прякото предаване по БНТ започва в 14 часа. Японската столица ще бъде най-известната дестинация и ще привлече вниманието на цял свят от 23 юли до 8 август, а в най-престижната надпревара на планетата България ще бъде представена от 42 състезатели в 14 спорта.

Bgtourism.bg потапя своите читатели в атмосферата на олимпийското село, благодарение на родната ни делегация, която специално за Вас направи и изпрати снимки.

Олимпийското село се нарича квартал (рядко отделно селище) от град, домакин на олимпийски игри, предназначено за настаняване на състезатели, техни треньори, медици и друг обслужващ ги персонал, както и спортни функционери.

В Олимпийското село съседи на българските спортисти са отборите на Португалия, Грузия, Доминиканска република и др. Нашите са настанени на 10-ия етаж.

Вижте как изглеждат стаите отвътре, местата за изхранване и инфраструктурата.

Томаш Бах – президент на МОК

Bgtourism.bg пожелава успех на българските спортисти!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията