Пампорово, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Пампорово. Туристите в Пампорово се наслаждават на истинска зимна ваканция. От събота – 23 януари, ще функционират още 4 писти – включително и „Стената“, съобщиха от „Пампорово“ АД за bgtourism.bg.

Общо 12 стават пистите,

които ще са достъпни за скиорите и сноубордистите в българския курорт в Родопите, включително и трасето от вр. Мечи чал. Условията за зимен туризъм са отлични, като гостите на зимния ни център в община Чепеларе може да се информират по всяко време за обстановката чрез седемте камери, които в реално време показват ситуацията и метеорологичната обстановка.

 

Основно българи са гостите в Пампорово,

като голяма част от тях преоткриват възможностите, които предлага курортът. Голямо удобство за клиентите е навлязлата вече дигитализация, която улеснява закупуването и презареждането на лифт картите. Всичко това става бързо и удобно вече чрез страницата pamporovo.me.

снимки Руслан Йорданов

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Най-важните новини от туризма в България

Сподели публикацията