София. Туристическият бранш у нас е затаил дъх в очакване на старта на най-новия тв сериал в националния ефир. Той носи името на най-големия курорт Слънчев бряг, известен сред чужденците като Съни бийч, а сред младите и като Слънчака. Дестинацията през последните години се утвърди като водеща европейска локация за алкохолен туризъм, разбира се има и не малка част от хотелите, които предлагат истински туристически продукт на високо ниво. Именно заради големите контрасти в курорта, който през летните месеци се превръща в огромен град, е причината туристическия бранш да очакват с нетърпение началото на новия филм. Часове вече ни делят до рекламирания като нов хитов сериал на bTV. Още тази вечер от 20:00 ч. зрителите ще се потопят във филма.

Романтичната комедия, копродукция на bTV и „Междинна станция“, е създадена според световните кино стандарти, с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

„Съни бийч“ притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал – завладяваща история, отлична актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията, включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобна продукция.

Освен със „Съни бийч“, денят на старта на пролетния сезон на bTV ще бъде отбелязан със специална забавна вечер. Веднага след премиерата на сериала, зрителите ще гледат хитовата комедия „Такси 5“, а „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще започне по изключение в 23.00 часа. След премиерния си епизод, „Съни бийч“ ще продължи да се излъчва всеки петък от 21,00 часа. Всеки епизод на „Съни бийч“ пък, ще пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации – Слънчев бряг.

Сериалът разказва историята на четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/. По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи. Това е младият син на собственика на хотела – арогантният и несигурен Никола /Явор Бахаров/ – разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение. Седмица по-късно по Нова телевизия и тв сериала Ол Инклузив.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията