Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Вина от сорт памид със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”

Вина от сорт памид със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”

Варна. Памид е един от най-старите местни сортове. Умерено-континенталният климат, силно повлиян от близостта нa Черно море, с характерната бризова циркулация, сравнително сухото лято...
Близо 500 дюнера раздадоха безплатно във Варна, наред са Добрич и Шумен

Близо 500 дюнера раздадоха безплатно във Варна, наред са Добрич и Шумен

Варна. Близо 500 дюнера днес бяха раздадени безплатно в квартал "Виница" във Варна. Инициативата бе на Николай Илиев, който отвори своя нов обект в...
Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)

Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)

Слънчев бряг. При голям интерес днес в курорта "Слънчев бряг" бе открита кулинарна академия. Тя събра в екип трима от най-добрите ни шеф-готвачи у...
Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню...

Сапарева баня. Хотел 103 градуса ще посреща своите гости с ново меню, съобщи шеф Кирил Великов, който от две години е част от екипа...
Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна

Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна

Креативност, иновации и „най-вкусните“ изпити Ролята на практическото обучение за реализацията на кадри в туристическата индустрия Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе...
Известни са тримата финалисти в MasterChef, Лора от Добрич е сред тях

Известни са тримата финалисти в MasterChef, Лора от Добрич е сред тях

Добрич. Известните са тримата финалисти в тазгодишното издание на кулинарното тв реалити MasterChef. Преди броени минути журито - Андре Токев, Силвена Роу и Петър...

Гръцкият кулинарен експерт Даян Кочилас очарова гостите на Celestyal с първокласно шестстепенно дегустационно меню

Атина. Първокласно шестстепенно дегустационно меню изкушава гостите на ресторант "Галилео" на круизния кораб Celestyal Olympia. То е специално изготвено за криузната компания Celestyal от...
Фестивал на сладките и тестените изкушения се провежда в София

Фестивал на сладките и тестените изкушения се провежда в София

София. В София днес и утре в Мега Мол се провежда "Sofia Dessert Fest". Събитието е организирано от Българската промишлена палата. Любителите на десертите ще...
5 идеи за уикенда: Кулинарен фестивал във Варна, Ден на шопската спържа и суджука, ракия фест, “Тракийска броеница” и “Дунавска перла”

5 идеи за уикенда: Кулинарен фестивал във Варна, Ден на шопската спържа и суджука,...

И през тази седмица селектирахме за Вас 5 горещи точки на България, които да посетите през уикенда. Календарът е пълен с кулинарни, спортни, културни...
“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто

“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто

И този уикенд кулинарната ни рубрика „В неделя е време за …“ е в кухната на един от най-добрите готвачи в България – шеф...