Български шеф-готвач, работил в най-северния ресторант в света, се прибра у нас. Избра малко...
Враца. Той се казва Филип Захариев и обожава храната!
Последните 12 години от живота си прекарва "в движение". Живее и работи като готвач из цяла...
Министър Динкова посети Баският кулинарен център
Сан Себастиан. Аромати, богатство от вкусове и кулинарно изкуство. Това представиха 8 мастър шефс на официалната вечеря по време на 8-ия Глобален форум за...
Кулинарни иновации завладяха ВУМ в деня на виното и любовта
Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе третото кулинарно изложение “Food Innovation Exhibition”, което представи уникални кулинарни продукти и разработки на...
Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна
Креативност, иновации и „най-вкусните“ изпити
Ролята на практическото обучение за реализацията на кадри в туристическата индустрия
Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе...
Нов готвач на 5-звезден хотел в Банско ще глези гостите с кулинарни изкушения
Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско има нов главен готвач – Никола Тодоров. С над 15 години стаж шеф Тодоров застава начело на международния...
В Албена започнаха да правят гигантските торти за 50-годишния юбилей на курорта
Албена. В Албена започнаха да правят тортите за 50-ия рожден ден на ваканционното селище, който е на 24 август. За направата им са ангажирани...
Финлaндcĸaтa вepигa за бързо хранене Неѕburgеr отваря ресторант в Добрич
Добрич. Веригата за бързо хранене Hesburger скоро ще открие свой ресторант в Добрич. В момента финландската семейна верига има свои заведения в София, Пловдив,...
Kулинарни лагери за ученици – възможности за обучение и вдъхновение с HRC Culinary Academy
София. HRC Culinary Academy с гордост обявява възможността за организиране на кулинарни лагери за ученици, които търсят начин да се потопят в света на...
Този уикенд: Свежи стриди влязоха в средиземноморското меню на СПА хотел в Сапарева баня
Сапарева баня. Средиземноморският начин на хранене е прочут извор на дълголетие. Той е популярен в страни като Италия и Гърция, но днес е част...
Добричлия е №1 по наливане на бира
Тихомир Михайлов спечели три призови места от национално състезание за бармани. Ще отваря школа за бармани в Малта.
Пловдив. Добричлията Тихомир Михайлов, известен у нас...


















































