Готвачи от Албена заимстваха опит от свои колеги в Елзас
Албена. Петима от топ готвачите на ваканционно селище „Албена“ осъществиха опознавателно посещение на област Елзас, за да заимстват опит от свои колеги в европейската...
Шеф Петър Бураков, к-с “Хоризонт”: Всеки регион в България има своя потенциал да бъде...
Петър Бураков е възпитаник на колежа по туризъм в град Варна. Преминал тренировъчен курс „Международни стандарти в ресторантското обслужване в туризма”, където се запознава...
Стартира инициатива “Младежка кулинарна академия” в к.к. Св. св. Константин и Елена
Варна. Фондация "Св. св. Константин и Елена" обявява старт на инициативата „Младежка кулинарна академия в курорта Св. св. Константин и Елена“, която ще се състои...
“Черноморска кухня”: Шеф Валентин Иванов – готвачът от Добрич с бърза и успешна кариера
Варна. Продължаваме да представяме готвачите, които подкрепиха проекта "Черноморска кухня". Техните уникални рецепти достигат от тях директно до вашата кухня. Днес във фокуса на...
Ново злато в колекцията на винарна “ДиВес Естейт” от Винария ‘2023
Пловдив. Винарна “ДиВес Естейт” се представи повече от успешно на провелата се Международна изложба за лозарство и винарство Винария‘2023 в гр. Пловдив. Две от...
В Несебър се проведе захарна изложба на арт декоратори “Моята България”
Несебър. В периода от 04.06 до 05.06.2022 в Артиума на гр. Несебър се проведе захарна изложба на български арт декоратори организирана от шеф Мария Озтюрк...
Кулинарен свят: Представи домашно приготвената си осолена риба и спечели голямата награда
Община Созопол и Ротари клуб Созопол канят любителите на морски деликатеси на Празник на осолената риба
Созопол. Кога, ако не в навечерието на Никулден, е...