Slide
Slide

Паничище/Сапарева баня. Битуковият СПА хотел 103 Алпин представи своето ново лятно меню. То изобилства от пъстри и разнообразни ястия. Менюто е чудесна комбинация от шедьоври на гастрономическото изкуство и традиционни специалитети, представени по оригинален начин.

Автор на менюто е шеф Светлана Янева, която отново поднася на гостите своя цветен и интересен кулинарен поглед. Ресторантът е отворен както за гости на хотела, така и за външни посетители, които през летните месеци планират да посетят природните забележителности в региона.

Хотелът е любимо място за туристите, които ценят здравословния въздух и качествените СПА почивки, а в момента се предлагат делнични и уикенд оферти с една нощувка подарък.

Хотел 103 Алпин – желана дестинация за СПА почивка и семейни тържества

Припомняме Ви, че красотата на ресторанта в хотела се крие във всеки детайл. Традиционната атмосфера с български народни мотиви и природни елементи ще ви накара да почувствате уюта в ресторанта на хотел 103 Алпин, a външната градина и свежият въздух с боров аромат – ще отворят още повече апетита ви за гастрономическо приключение. Ресторантът е с капацитет 70 места и е отворен за организирането на вашите най-съкровени празнични моменти.

Вкус и аромат се преплитат в едно, за да ви поднесат неустоимо вкусово изживяване. Най-добрият спътник във вашето кулинарно пътешествие е чашата ароматно и внимателно подбрано вино. Винена селекция на домакините е рай за ценителите с изтънчен вкус.

Запознайте се с актуалните предложения на хотела ТУК

Сподели публикацията