Slide
Slide

Паничище. Хотел 103 Алпин привлича туристи през лятото с атрактивни оферти с богато разнообразие от услуги, които са включени в цената. Гостите вече имат възможност да получат безплатна нощувка не само към уикенд пакета „2 за 3″ , но и към делничното предложение.

Уикенд пакет

При две нощувки петък и събота, домакините подаряват на своите гости нощувка в неделя. Офертата включва три нощувки, закуски, ползване на хидромасажен басейн, солна стая, сауна, парна баня, паркинг и др. По време на своя престой туристите съчетават полезното с приятното като ползват безплатен интернет.

Скай барът на хотел 103 градуса в Сапарева баня отново посреща гости

Делничен пакет

Гостите получават нощувка в делничен ден, ако резервират две нощувки в дните неделя, понеделник, вторник. Условията по тази оферта също включват три нощувки, закуски, ползване на хидромасажен басейн, солна стая, сауна, парна баня, паркинг и др.

Хотел 103 градуса в Сапарева баня: Във Висшата лига на СПА изкуството

Семейните празници са специални и дългоочаквани дни в календара на всеки. Ресторантът на хотела може да организира всякакви мероприятия и все по-често гостите правят резервации за рождени дни, сватби, кръщенета и др.

Красивата украса на домакините и добрата музикална програма превръщат личните събития на всички в незабравими празник.

Припомняме Ви, че хотел 103 градуса в Сапарева баня е с обновено меню.

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

В летните дни гостите на хотела могат да се насладвят на прясна риба в градината, майсторски приготвена от местните шеф-готвачи.

Сподели публикацията