Сапарева баня. Скай барът на 103° Hotel & SPA в Сапарева баня отново посреща гости. Скритото съкровище, намиращо се на покрива на хотела, предлага хидромасажно 12-местно джакузи, свежи напитки и 360° панорамна гледка към планините.

Всички посетители имат възможност да се насладят на красивата природа и да си подарят един прекрасен и спокоен ден. Специално за гостите домакините предлагат и 15% отстъпка от новото меню на хотела.

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Sky Bar-ът е обновен и освежен за Сезон 2022. Той е достъпен за всички гости на хотела от май до септември. Богатото въображение на барманите разхожда посетителите до всяка точка на планетата с популярни, екзотични, неизвестни и авторски коктейли, докато се наслаждават на топлата вода и комфорта в джакузите на фона на величествената Рила.

В същото време от хотела отбелязоха, че в СПА центъра си имат нови попълнения от страхотни професионалисти и в менюто отново са включени процедурите за лице.

Хотел 103 градуса в Сапарева баня: Във Висшата лига на СПА изкуството

Една от най-предпочитаните е хидратираща анти ейдж терапия „ Celltresor“. Основната цел на тази терапия е борба със стареенето на кожата. Процедурата включва: почистване с тоалетно мляко, пилинг на лицето, почистване с тоник, нанасяне на серум с хиалуронова киселина, последвано от масаж с арганово олио, поставяне на лист маска с активатор. За край на процедурата се поставя крем с хиалуронова киселина. Цялата козметика с, която домакините работят е на Dr. Spiller.

20% отстъпка за директни резервации

Често поръчвани са и „Възтановяваща колагенова терапия и кислородна терапия“. Специално за гостите, които обичат хамама, се предлага специална отстъпка за семейства -25%, ако се резервират два поредни часа. Освен това не само гостите на хотела, но и външни гости могат да запазят час за процедура или да направят подаръчен ваучер за свой близък на тел. 0886 103 103.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA