Slide
Slide

Сапарева баня. Скай барът на 103° Hotel & SPA в Сапарева баня отново посреща гости. Скритото съкровище, намиращо се на покрива на хотела, предлага хидромасажно 12-местно джакузи, свежи напитки и 360° панорамна гледка към планините.

Всички посетители имат възможност да се насладят на красивата природа и да си подарят един прекрасен и спокоен ден. Специално за гостите домакините предлагат и 15% отстъпка от новото меню на хотела.

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Sky Bar-ът е обновен и освежен за Сезон 2022. Той е достъпен за всички гости на хотела от май до септември. Богатото въображение на барманите разхожда посетителите до всяка точка на планетата с популярни, екзотични, неизвестни и авторски коктейли, докато се наслаждават на топлата вода и комфорта в джакузите на фона на величествената Рила.

В същото време от хотела отбелязоха, че в СПА центъра си имат нови попълнения от страхотни професионалисти и в менюто отново са включени процедурите за лице.

Хотел 103 градуса в Сапарева баня: Във Висшата лига на СПА изкуството

Една от най-предпочитаните е хидратираща анти ейдж терапия „ Celltresor“. Основната цел на тази терапия е борба със стареенето на кожата. Процедурата включва: почистване с тоалетно мляко, пилинг на лицето, почистване с тоник, нанасяне на серум с хиалуронова киселина, последвано от масаж с арганово олио, поставяне на лист маска с активатор. За край на процедурата се поставя крем с хиалуронова киселина. Цялата козметика с, която домакините работят е на Dr. Spiller.

20% отстъпка за директни резервации

Често поръчвани са и „Възтановяваща колагенова терапия и кислородна терапия“. Специално за гостите, които обичат хамама, се предлага специална отстъпка за семейства -25%, ако се резервират два поредни часа. Освен това не само гостите на хотела, но и външни гости могат да запазят час за процедура или да направят подаръчен ваучер за свой близък на тел. 0886 103 103.

Сподели публикацията