Slide
Slide

София. Богато разнообразие от атрактивни предложения за ваканция в България ще открият този уикенд (14 и 15 май) посетителите на търговския център The Mall, намиращ се на бул „Цариградско шосе“ в София.

Молът е домакин на първото издание на изложението Check In @ The Mall Expo и ще посрещне едни от най-желаните хотели в страната, които предлагат почивка на море или планина у нас. В една нова и непринудена обстановка посетителите лично ще могат да получат актуална информация за ваканция и провеждане на събития в Албена, Слънчев бряг, Златни пясъци, Банско, Боровец, Сапарева баня, Несебър, Елените, Пампорово, Разлог, София, Царево, Пловдив, Банкя, Добринище, Обзор, Созопол, Елените, с. Топола (Каварна) и др.

Представяне на хотелите можете да намерите в секция Дискусия на събитието във фейсбук – ТУК!

В двата дни посетителите на мола ще могат да се срещнат с хотелиерите от 10 до 19 часа. Целта на инициативата е да стимулира вътрешния туризъм, както и да даде възможност на хотелиерите да представят своя продукт пред родна публика

Всеки участник ще има информационен деск на ниво Партер в мола и лично ще може да се срещне с потенциални клиенти. Check In @ The Mall Expo се организира със съдействието на Hotel Experts BG, Bgtourism.bg, а партньори на събитието са Touchmenu и RENT EVENT.

Сподели публикацията