Slide
Slide

Семейната идилия е гарантирана в луксозен СПА хотел на броени крачки от най-горещия гейзер в Европа

Кристиан ИВАНОВ

Сапарева баня. Ако има нещо, за което един мъж да мечтае по-силно, отколкото за горещ минерален басейн в компанията на своята половинка, то е възможността след това да се наслади на любимия си футболен отбор в комфорта на луксозен хотел. Eдва ли има нещо по-привлекателно за дамите от идеята да се потопят в сладкото безвремие на СПА изкушенията, без да гледат как любимият се превръща във все по-буреносен облак с всяка минута, приближаваща го началото на спортно дерби, което се налага да пропусне.

В СПА ХОТЕЛ 103 ГРАДУСА В САПАРЕВА БАНЯ ХАРМОНИЯТА Е ГАРАНТИРАНА.

Топлата минерална вода има много лечебни качества

А степента на семейно щастие е толкова висока, колкото са и градусите, при които извира най-горещият минерален извор в цяла Европа – точно 103. Във всяка една от модерно обзаведените стаи на хотела се приемат спортни канали, по които се излъчват най-вълнуващите футболни мачове и състезания от цял свят!

В модерно обзаведените стаи има телевизор с всички спортни канали

Така запалянковците няма нужда да избират между романтичен уикенд и любимата игра, защото имат и двете. И то в комбинация със СПА изкушения от Висшата лига на това изкуство!

От 21 март отпада изискването за „зелен сертификат“ за всякакви дейности в България (заповед)

Спокойствие и комфорт край закрития басейн

„Стараем се всеки един гост да се чувства специален, когато идва при нас – разказва пред Bgtourism.bg управителят на хотела Радост Стоймирова.

Персоналът ни се грижи денонощно за това хората, които са избрали да ни посетят, да запомнят почивката си в Сапарева баня като незабравимо преживяване в сърцето на Рила. Стремим се да отговорим и на най-високите очаквания. Затова и се отнасяме с внимание към всеки един детайл. Гордеем се, че хотелът ни се намира на броени метри от гейзера. Минералната вода при нас идва буквално от извора.“

Удобни шезлонги са на разположение на гостите край басейна

СПА ХОТЕЛ „103 ГРАДУСА“ РАЗПОЛАГА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОДЕРНА СПА ЗОНА.

Тя включва хамам, финландска сауна, парна баня, солна стая и леден фонтан. Всичко това се допълва от две масажни помещения, козметично студио, фитнес център и зала за релакс. Само за гостите на хотела през лятото работи панорамен „Скай бар“, откъдето се разкриват спиращи дъха гледки.

Скай барът в хотел „103 градуса“ открива спиращи дъха гледки

ЧЕТИРИЗВЕЗДНИЯТ ХОТЕЛ ПРЕДЛАГА И ИСТИНСКО КУЛИНАРНО ПЪТЕШЕСТВИЕ,

в което са включени и уникални местни продукти. Плодове, родени в непокътнатите гори и полета на Рила, и зеленчуци, отгледани с любов в градините, са част от менюто в ресторанта.

„В нашия екип имаме дами с богат житейски опит, които от поколения пазят в семейните си рецептурници тайните на вкусни сладка, сиропи, зимннина – казва Радост Стоймирова. Приготвени с много търпение и обич, те се използват в кухнята от нашия екип кулинари, ръковедени от шеф Кирил Великов. Домашно приготвени плодови сиропи нашите гости могат да си купят в хотела и да занесат в дома си. Така те имат напитка, която с всяка глътка ще им напомня за почивката в полите на Рила.“

Повишават възможностите на туристически компании в България с ваучери за дигитално развитие

Ресторантът е обзаведен със стил и предлага отлична кухня

Любителите на планината и разходките ще бъдат изкушени от много забележителности в района на Сапарева баня. Седемте рилски езера, стари храмове и манастири, чудно красиви водопади… Всичко това е част от богатия пейзаж, съчетаващ в своята палитра както приказни природни феномени, така и историята на древна култура.

„Възможностите за туризъм тук са наистина много и разнообразни – казва Радост Стоймирова. И за всяка една от тях СПА хотел „103 градуса“ може да бъде отлична отправна точка.“

В зоната за релакс звучи приятна музика

Специална оферта: Ден за приятелки до края на месец март

СПА хотел „103 градуса“ в Сапарева баня предлага специална оферта за дамите до края на март.
В месеца, в който се чества празникът на жената, четиризведният хотел кани с неустоимо предложение.

„Това е време за разговори, красота и удоволствие – споделят от СПА хотел 103 градуса“.  Този вълшебен пакет за красота кара всяка жена да сияе и да открие животворната сила на минералната вода.“

Запознайте се със специалното предложение тук – ОФЕРТА

Сподели публикацията