Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Готвачи от Албена заимстваха опит от свои колеги в Елзас

Готвачи от Албена заимстваха опит от свои колеги в Елзас

Албена. Петима от топ готвачите на ваканционно селище „Албена“ осъществиха опознавателно посещение на област Елзас, за да заимстват опит от свои колеги в европейската...
Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич

Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич

Добрич. Дълги опашки се извиха днес в Добрич. Точно в 10 часа отвори врати новия търговски обект в началото на центъра на Добрич, който...

Майсторката на вкусната кухня – Ади, организира горещ мексикански обяд в сърцето на София

София. Горещ и емоционален мексикански обяд в сърцето на София ще организира пред юни Ади от Adi's Endless Summer. Да, правилно си спомняте, че...
Варна покори журито на Национална кулинарна купа 2019

Варна покори журито на Национална кулинарна купа 2019

За пореден път нашите състезатели доказаха, че Варна е не само морска, но и кулинарна столица на България и грабнаха най-много награди в Националната...
Албена се включи в 10-тото издание на тематичния кулинарен фестивал с благотворителен базар „Да споделим Никулден“

Албена се включи в 10-тото издание на тематичния кулинарен фестивал с благотворителен базар „Да...

Албена/Варна. Албена се включи в 10-тото издание на тематичния кулинарен фестивал с благотворителен базар „Да споделим Никулден“, организиран този уикенд в морската столица от...
Топ готвач от Варна създаде 100% здравословна веган салата с “грозни” зеленчуци

Топ готвач от Варна създаде 100% здравословна веган салата с “грозни” зеленчуци

Варна. Васил Якимов е български готвач, посветен на готвенето за цял живот. С повече от 15 години опит в кулинарната индустрия, пътувайки из целия...
Шарена палитра от кулинарни иновации ще представят студентите от Институт по кулинарни изкуства

Шарена палитра от кулинарни иновации ще представят студентите от Институт по кулинарни изкуства

Варна. Предстои поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към...
“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев

“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев

Юни е! Морските деликатеси все по-често присъстват в нашето меню. Днес ви представяме една оригинална рецепта на шеф Димитър Дичев от Пловдив, който заедно...
9 ресторанта в Москва получиха звезди “Мишлен” (видео)

9 ресторанта в Москва получиха звезди “Мишлен” (видео)

Москва. 9 ресторанта в Москва получиха звезди "Мишлен", съобщи ТАСС. Това стана на официална церемония, на която ресторантите Twins Garden и Artest бяха удостоени...
Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните кулинарни награди

Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните...

Банско. Изисканият а ла карт ресторант „Коме Прима“ на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с наградата „Най-добър хотелски ресторант 2022“ от Световните кулинарни награди. Гласуването се...