Фестивал на сладките и тестените изкушения се провежда в София
София. В София днес и утре в Мега Мол се провежда "Sofia Dessert Fest". Събитието е организирано от Българската промишлена палата.
Любителите на десертите ще...
Кулинарни иновации завладяха ВУМ в деня на виното и любовта
Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе третото кулинарно изложение “Food Innovation Exhibition”, което представи уникални кулинарни продукти и разработки на...
Джанфранко и Анна Киарини гостуват на Институтa по кулинарни изкуства
Варна. В периода 18–23 януари Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт ще бъде домакин на световноизвестните шеф-готвачи Джанфранко и Анна Киарини. Готвили...
Емблематичен ресторант в Бургас отново посреща гости след мащабен ремонт
Бургас. Емблематичният ресторант "Младост" в Бургас ще посреща своите гости в изискана атмосфера и с отлична кухня.
Заведението е част обновения учебно-производствен комплекс на Професионалната гимназия...
16 февруари на GastronomiX в София: Денят на сладкарството и шоколатиерството
София. Съкровищница от знания за всеки с интерес в сладкарството и шоколатиерството. Така можем да бъде определен последния ден на GastronomiX – 16 февруари....
Mamma Mia! Италианци въртят вкусни пици край морето ни, туристи утоляват жаждата си с...
Кранево. Mmmama mia! Вкусът на истинска италианска пица гали небцето на гостите на наш петзвезден хотел край морето. Това лято готвачите Стефано и Марио...
Марката „Кажи сирене! Балканско сирене“ завладя България
Раковски. Една от най-нови марки на българския кулинарен пазар е „Кажи сирене! Балканско сирене“. Тя се появи като резултат от дейността на четири български...
Лятно очарование! Това е десертът, създаден специално за новия летен сезон в България
Десертът на сезона се казва Лятно очарование. Шоколад, малини, карамел. Мммм, кой не обича тази невероятна комбинация, която докарва до екстаз всички сетива? Вкусният...
Български шеф-готвач, работил в най-северния ресторант в света, се прибра у нас. Избра малко...
Враца. Той се казва Филип Захариев и обожава храната!
Последните 12 години от живота си прекарва "в движение". Живее и работи като готвач из цяла...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...
Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....