Slide
Slide

Кранево. По интересен начин Терма вилидж ще предложи на своите гости да посрещнат Великденските празници в петзвездния комплекс в Кранево. Домакините са организирали шоу кукинг с шеф Станислав Кубарев, който е шеф-инструктор в Институт за кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт – Варна Culinary Arts Institute. Родом от Санкт Петербург, шеф Станислав завършва кулинарното си образование в Нова Зеландия, където проучва кулинарната сцена в продължение на няколко години преди да се завърне в Русия. Освен работата си в знакови ресторанти в Санкт Петербург, той преподава в продължение на години преди да дойде в България, за да обучава студентите на Висше училище по мениджмънт, които се учат в единствените в Източна Европа бакалавърски програми по Кулинарни изкуства.
На 27 aприл шеф Станислав Кубарев ще представи нa гостите на Терма Еко – Шоколадова паста с крем рикота, ягоди и мус карамел.

„По време на кариерата си имах възможност да работя с много успешни европейски готвачи и да получа добри познания за продуктите и техники на готвене.
Също така бях призован като съдия в няколко кулинарни конкурса в Русия. Преподавах на много добри студенти, някои от които сега работят като главни готвачи. В свободното си време обичам да чета. Да изпробвам нови рецепти. Да пътувам и изследвам нови места, които все още не съм“, споделя шеф.

Запазете Вашата Великденска спа почивка край морския бряг сега: https://bit.ly/2V5LLdO

Сподели публикацията