Филип Киркоров избра пет града за своето грандиозно турне у нас. Билетите са от 40 до 130 лева
Филип Киркоров избра пет града за своето грандиозно турне у нас. Билетите са от 40 до 130 лева
Варна. Роденият във Варна крал на руската поп музика Филип Киркоров ще направи тур из България през юни. Той ще представи новото си шоу „Я+R“ второе Я” (“Второто ми аз”) в пет града – в София на 8 юни, в Пловдив на 10 юни, в Бургас на 12 юни, във Варна на 14 юни,  в Русе на 17 юни. В момента екипа на Киркоров у нас е в трескава подготовка по избор къде да бъде настанената звездата и останалите участници в шоуто, научи BGtourism.BG. Пуснати са билети в продажба, като най-евтините са по 40 лева, а най-скъпите достигат до 120-130 лева. Мащабната продукция е на творческия двигател на “Цирк дю солей” Франко Драгоне, известен не само с режисурата на спектаклите под най-прочутото шапито, но и с бляскавото зрелище на Селин Дион „А New Day“.

Идеята за втория спектакъл, започва от желанието за подобряване на предишното шоу „Я“, създадено от творческия двигател на Цирк Дю Солей – Франко Драгоне. “Я” бе високотехнологична програма, в която участваха 80 артисти, подбрани от цяла Русия посредством многобройни кастинги. Сцената бе окъпана в светлина, а гърба и красяха огромни трансформиращи се криле и лед екрани, транслиращи впечатляващо концептуална визуализация.
Мащабната продукция и тогава и сега е дело на легендарния Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на Цирк Дю Солей, но и с бляскавото шоу на Селин Дион “A New Day”.

Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист в руската история, който поставя все по-висока летва с всяка следваща продукция.
След реализацията на всички замислени идеи, обаче, се получава едно абсолютно ново шоу, което надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект, разказва Филип Киркоров.
Тонове на техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто.
В новата си програма звездата от български произход кани зрителите на пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства. Сюжетът на миналата шоу-програма на Филип Киркоров се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите “Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам”. Така зрителите успяха да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.
В новата програма певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” – спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип.
Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили” рекордите на руските радио класации, като “Цвет настроения синий” , “Ибица”и др.
Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE