Уау! Какво начало на MasterChef, първата престилка е за чаровница от Добрич
Добрич. Новият сезон на кулинарното предаване MasterChef по bTV започна ударно - с 26-годишната красавица Лора Капустина от Добрич, която бързо спечели сърцата на...
Интересни нетрадиционни сортове от Черноморския район със Защитено наименование за произход (ЗНП)
Варна. Частта от Черноморския район, в която виреят сортовете, които ще разгледаме е с характерен хълмист релеф, като надморската височина е между 220 и 520...
Ново злато в колекцията на винарна “ДиВес Естейт” от Винария ‘2023
Пловдив. Винарна “ДиВес Естейт” се представи повече от успешно на провелата се Международна изложба за лозарство и винарство Винария‘2023 в гр. Пловдив. Две от...
Вкусно и здравословно: Хотел “Петте елемента” в Сапарева баня посреща своите гости с ново...
Сапарева баня. Хотел "Петте елемента" в Сапарева баня посреща своите гости с изцяло обновено меню. Екипът от опитни и висококвалифицирани професионалисти е отделил специално...
В Пловдив ни канят да месим индийски хляб
Пловдив. На един впечатляващ кулинарен урок и незабравимо културно преживяване с водещ Прамод Сингх от Индия ни канят на 9 май, от 19 часа,...
Четирима приятели организират вкусни тематични пикници на красиви локации в България
Пред Bgtourism.bg Адриана Стефанова - един от четиримата кулинари и съорганизатор на тематичните уикенди
- Здравейте! Как и кога се зароди идеята да организирате тематични...
Кулинарни студенти усвояват бизнес модела на претенденти за звезда „Мишлен“
Варна. Готвили за емира на Кувейт, редица президентски и кралски семейства и други видни личности от политиката и светския живот, участвали в откриването и...
Шампион по пържене на кюфтета прибира цяло прасе в Генерал Тошево, Ути ще прави...
Акцентът на второто издание на Фестивала на сармата и кюфтето в Генерал Тошево, на 8 ноември, ще бъде върху кюфтетата и руската салата, съобщават...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...
Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
България се присъеднява към JRE-Jeunes Restaurateurs
Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България
София. По...