Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Уау! Какво начало на MasterChef, първата престилка е за чаровница от Добрич

Уау! Какво начало на MasterChef, първата престилка е за чаровница от Добрич

Добрич. Новият сезон на кулинарното предаване MasterChef по bTV започна ударно - с 26-годишната красавица Лора Капустина от Добрич, която бързо спечели сърцата на...
Интересни нетрадиционни сортове от Черноморския район със Защитено наименование за произход (ЗНП)

Интересни нетрадиционни сортове от Черноморския район със Защитено наименование за произход (ЗНП)

Варна. Частта от Черноморския район, в която виреят сортовете, които ще разгледаме е с характерен хълмист релеф, като надморската височина е между 220 и 520...
Ново злато в колекцията на винарна “ДиВес Естейт” от Винария ‘2023

Ново злато в колекцията на винарна “ДиВес Естейт” от Винария ‘2023

Пловдив. Винарна “ДиВес Естейт” се представи повече от успешно на провелата се Международна изложба за лозарство и винарство Винария‘2023 в гр. Пловдив. Две от...
Вкусно и здравословно: Хотел “Петте елемента” в Сапарева баня посреща своите гости с ново и разнообразно меню

Вкусно и здравословно: Хотел “Петте елемента” в Сапарева баня посреща своите гости с ново...

Сапарева баня. Хотел "Петте елемента" в Сапарева баня посреща своите гости с изцяло обновено меню. Екипът от опитни и висококвалифицирани професионалисти е отделил специално...
В Пловдив ни канят да месим индийски хляб

В Пловдив ни канят да месим индийски хляб

Пловдив. На един впечатляващ кулинарен урок и незабравимо културно преживяване с водещ Прамод Сингх от Индия ни канят на 9 май, от 19 часа,...
Четирима приятели организират вкусни тематични пикници на красиви локации в България

Четирима приятели организират вкусни тематични пикници на красиви локации в България

Пред Bgtourism.bg Адриана Стефанова - един от четиримата кулинари и съорганизатор на тематичните уикенди - Здравейте! Как и кога се зароди идеята да организирате тематични...
Кулинарни студенти усвояват бизнес модела на претенденти за звезда „Мишлен“

Кулинарни студенти усвояват бизнес модела на претенденти за звезда „Мишлен“

Варна. Готвили за емира на Кувейт, редица президентски и кралски семейства и други видни личности от политиката и светския живот, участвали в откриването и...
Шампион по пържене на кюфтета прибира цяло прасе в Генерал Тошево, Ути ще прави 100 кг руска салата

Шампион по пържене на кюфтета прибира цяло прасе в Генерал Тошево, Ути ще прави...

Акцентът на второто издание на Фестивала на сармата и кюфтето в Генерал Тошево, на 8 ноември, ще бъде върху кюфтетата и руската салата, съобщават...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от Източнобалканска свиня

Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...

Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
България се присъеднява към JRE-Jeunes Restaurateurs

България се присъеднява към JRE-Jeunes Restaurateurs

Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България София. По...