Хотел Casa di Fiore предлага изкушаващо вкусна храна с гарантиран произход и качество
Хотел Casa di Fiore предлага изкушаващо вкусна храна с гарантиран произход и качество
Slide
Slide
Slide
Slide

Кранево. Едно от водещите предимства на хотел Casa di Fiore е висококачествената храна, която се приготвя от грижливо подбрани продукти с гарантиран произход от собствени ферми и други ферми от региона. Това е и основната причина ястията, които се сервират да бъдат изкушаващо вкусни, пресни и разнообразни.

Месото, както и всички колбаси и деликатеси са произведени в собствени ферми, тясно специализирани в сферата на свиневъдството и месопреработката с изцяло затворен цикъл на производство. Богатият асортимент от месни продукти собствено производство включва: прясно свинско, телешко и агнешко месо, млени меса, сурово сушени деликатеси, балкански шедьоври (домашен суджук и сръбски специалитети), варено пушени деликатеси, сурови наденички, малотрайни и трайно варени колбаси и други.

Млечните продукти се отличават с традиционен и автентичен български вкус и отлично качество. Хлябът и тестените изделия се месят и пекат на място.

Новият СПА център в Кранево е с басейни с минерална вода до 37 градуса

А в оранжерии в околността се отглеждат сезонно чисти и натурални плодове и зеленчуци, с които се приготвят свежите салати.

Палитра от домашно приготвени десертите ще зарадва всеки почитател на сладките изкушения.

За децата има отделен детски бюфет с разнообразни предложения, където те сами могат да избират своята храна и да си сервират, а за още по-малките се предлагат и бебешки пюрета.  Привържениците на здравословното хранене имат възможността да изберат своята храна от секцията с богат избор на био, здравословни и диетични продукти.

Рецептите за готвене на нашите майстор готвачи са авторски и в крак със съвременните кулинарни тенденции. В ресторант „Botanico” има специално обособена show-cooking (шоу-кукинг) станция, където гостите могат да видят как специално за тях се приготвя традиционна италианска пица на пещ, барбекю специалитети на дървени въглища, спагети в пармезанова пита.

За разнообразие на гостите се организират и различни тематични вечери, като италианска, средиземноморска, ориенталска и балканска вечер. Идеята на това е хората да успеят, да се потопят в различните видове кухни и култури по света и разбира се да направят престоя си  още по-интересен.

Храната в хотел Casa di Fiore е наслада за всички сетива, винаги приготвена с много любов, желание и страст.

Запознайте се с най-новите предложения за ваканция и за провеждане на събития в хотел Casa di Fiore ТУК

Сподели публикацията