Slide
Slide

Кранево. СПА и Медикъл центърът на новооткрития 5-звезден хотел Casa di Fiore в Кранево е с обща площ от 1 200 кв.м и предоставя голямо разнообразие от СПА терапии, естетични процедури за лице и тяло, възстановителни вани, калолечение, физиотерапия, балнео процедури и салон за красота.

Вътрешните басейни захранени с минерална вода са с температура на водата от 30 до 37 градуса. За пречистването на водата в басейните е изградена иновативна технология чрез инфрачервен път, който с ултравиолетови лампи убива вредните бактерии, а използването на хлор е сведено до минимум. Минералната вода със своите свойства има благоприятно влияние за възстановяване на жизнения тонус и здравословното състояние.

Телефон за връзка със СПА и Медикъл център на хотел Casa di Fiore  +359 (0) 875 35 75 75

Термалната зона включваща арома сауна, кедрова сауна, Финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, солна стая, кнайп пътека, релакс зона и фитнес се ползва безплатно от всички гости. Работното време на СПА Casa di Fiore е от 08:30 до 19:30 часа.

Bgtourism.bg продължава да бъде най-четената туристическа медия в България

С отличното си местоположение в непосредствена близост до плажа на курортно селище Кранево, хотел Casa di Fiore разполага със 164 стаи, 20 студа и 4 апартамента, от които по-голямата част са с гледка към необятното море.

Различните типове стаи са с имена на цветя и носят собствена идентичност. Обзаведени са с модерни и комфортни мебели, които предразполагат към уют и хармония.

Отличителното в хотел Casa di Fiore e богато озеленената градина, която привлича с разнообразието от вечнозелени храсти и дървета вплетени в причудливи форми и красиво аранжирани цветя, чиито цветове се променят динамично през различните сезони.

Естествената растителност присъства в целия хотел и може да се види отдалеч по всички балкони на стаите.

*публикация

Сподели публикацията