Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню
Велинград. Туристическият бизнес във Велинград е изцяло готов да посрещне своите гости веднага, след като бъдат разхлабени обявените мерки за ограничаване разпространение на COVID-19....
Бургас става столица на “Черноморска кухня“ през 2022 г.
Бургас. През 2022 година Бургас ще бъде първата столица на проекта "Черноморска кухня", съобщи за Bgtourism.bg Желязко Атанасов, вицепрезидент на Международния трансбрегов изпълнителен комитет,...
Restaurant Week: Най-вкусният фестивал се връща с цял месец кулинарни изкушения в София и...
Предстои цял един месец на кулинарни изкушения в любими ресторанти в София и Варна (19 октомври -13 ноември)
Варна/София. Най-вкусният фестивал се връща с цял...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...
Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...
През октомври в София ще се проведе второто издание на Деня на отворените врати...
Интервю за Bgtourism.bg с г-н Хавиер Морал - търговско-икономически съветник при посолството на Испания в София
- Здравейте, г-н Морал! Благодаря ви, че отделихте време...
Проект “Море и вино” с участие на фестивала “Вино и храна”
Варна. Международното изложение Фестивал “Вино и храна‘‘ се провежда за единадесета поредна година през месец юни в град Варна. Регионални винарски изби, изби от цялата...
Джанфранко и Анна Киарини гостуват на Институтa по кулинарни изкуства
Варна. В периода 18–23 януари Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт ще бъде домакин на световноизвестните шеф-готвачи Джанфранко и Анна Киарини. Готвили...
Атанас Финков, суши майстор в ресторант Floret: Искам нашите гости да усетят Азия с...
София. Атанас е истински майстор в суши изкуството, вдъхновен от автентичните японски техники и свежи съставки. Неговото любимо ястие е рамен , а тайните...
Село край София става най-вкусната дестинация у нас на 11 септември
София. Португалският и испанският пикник в селски двор с вечерно кино под звездите вече са история. Тематичните кулинарни пикници, провели се през август още...
Най-добрият майстор на Одрински джигер идва за „Етно кухня на колела” в Пловдив
Тази година гости на етно панаира са майстор-готвачи от Сърбия, Турция и Украйна. Посетителите ще могат да опитат ястия от 7 традиционни кухни, както...