Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Готвачи с 6 звезди Мишлен потопиха туристите в Банско в света на висшата кулинария

Готвачи с 6 звезди Мишлен потопиха туристите в Банско в света на висшата кулинария

Банско. Средиземноморският ресторант Коме Прима в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско посрещна петима легендарни готвачи с общо шест звезди Мишлен и зарадва всички ценители...
Несебър се сдоби със сладък туристически символ

Несебър се сдоби със сладък туристически символ

Несебър. Град Hесебър се сдоби със сладък туристически символ. Десертът "Вятърната мелница" е сувенир, който може да бъде опитан на място, както и да...
В неделя е време за  … Свинско филе с пюре от целина и моркови, гъби и сос от карамелизиран лук

В неделя е време за … Свинско филе с пюре от целина и...

Здравейте, приятели на BGtourism.BG! Вече сме в четвъртата седмица на нашата рубрика "В неделя е време за …". Тя се радва на голям интерес и...
В Генерал Тошево дадоха заявка да навият рекорден брой сарми

В Генерал Тошево дадоха заявка да навият рекорден брой сарми

Генерал Тошево. Фестивал на сармата и кюфтето ще се проведе за трети път в Генерал Тошево навръх празника на града – 8 ноември. Кулинарният...
Курортът “Св. Св. Константин и Елена” празнува!

Край Варна избират най-добрия готвач на Балканите

Започва годишната конференция на Балканските хотелиери  Варна. Едно от най-значимите събития за туризма на Балканите - Годишната конференция на БАХА /Балкански алианс на хотелиерски асоциации...

Албена организира гурме-вечер „Водата среща въздуха и земята”

Албена. В събота от 19 часа във VIP Lounge ресторанта на Фламинго Гранд Хотел & Спа 5* готвачи от курорта ще предложат гурме-меню  на...
Десетки семейства с божествен вкус на празничните си трапези, осигурен от майстор-готвачите на столичен хотел

Десетки семейства с божествен вкус на празничните си трапези, осигурен от майстор-готвачите на столичен...

София. Много хотели в България предлагат празнично меню, което домакинствата могат да поръчат за своите празнични трапези за Коледа и Нова година. С това...
Кулинарни студенти усвояват бизнес модела на претенденти за звезда „Мишлен“

Кулинарни студенти усвояват бизнес модела на претенденти за звезда „Мишлен“

Варна. Готвили за емира на Кувейт, редица президентски и кралски семейства и други видни личности от политиката и светския живот, участвали в откриването и...
Красимир Баналиев от Варна е най-добрият млад готвач на България за 2019 г.

Красимир Баналиев от Варна е най-добрият млад готвач на България за 2019 г.

Пловдив. Красимир Баналиев от Варна стана победител в категорията „Най-добър млад готвач на България 2019“ в 12-тото издание на Национална кулинарна купа в Пловдив....
Как Instagram променя ресторантьорския бизнес?

Как Instagram променя ресторантьорския бизнес?

Има един незаобиколим закон – колкото по-популярен става Instagram, толкова повече снимки на храна ще виждате в интернет. Шегата настрана. Все повече ресторанти осъзнават възможностите за...