Slide
Slide
Slide
Slide

Паничище. Нина Малакова – една от любимките в първия сезон на Hell’s Kitchen в България, е новият готвач в 103 View Park Hotel & SPA в курорта Паничище. Тя е в кулинарните среди от 1997 г., но от седмица се вихри успешно в кухнята на бутиковия хотел, в който гостите търсят чист въздух, спокойствие и здравословна храна.

Нина Малакова е била собственик на заведение. Най-голямото си житейско изпитание тя свързва със самостоятелното отглеждане на трите си деца, а мечтата й е да влезе в кухня със звезда Мишлен.

Зрителите пред малкия екран вече се убедиха, че Нина обича да бъде начело, премахвайки конкуренцията. Любимият ѝ шеф е Гордън Рамзи, защото, според нея, гори в това, което прави. Тя стигна до ТОП 4 при своето участие в Hell’s Kitchen България.

„Всяко ново начало е ново предизвикателство. А всяко ново предизвикателство е нов момент да предизвикам себе си, да надградя натрупания опит. В новата кухня ще наблегна на сезонни продукти с които ще създавам сезонни и тематични менюта“, споделя Нина.

В предварителните кастинги за НК я попитаха, ако напише книга как би я озаглавила. Без да се замисля тя отговори Огън и Страст. „Това беше първото, което изникна в съзнанието ми когато помислих за връзката ми с храната, с кухнята. Огъня в заглавието олицетворява кухнята, а страстта олицетворява мен като готвач. Винаги съм казвала,че не съм професионален готвач, а готвач със сърце“, допълва опитната готвачка.

„Изхранването в хотела е В&В. Има идея да предложим на гостите на хотела и сет менюта за вечеря. В момента започваме подготовка за ново по-леко и по-свежо пролетно-лятно меню. В проект са и подготовката на тематични вечери“, заяви мениджърът на 103 View Park Hotel & SPA Радост Стоймирова.

Сподели публикацията