Slide
Slide

Белград/Букурещ. Ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево привлича сръбски и румънски туристи на международни туристически изложения, които започнаха днес в столиците Белград и Букурещ.

Максим Секов – мениджър на Терма вилидж (вдясно) с д-р Илин Димитров – министър на туризма

Компанията, която включва двата петзвездни хотела – „Терма палас“ и „Еко Терма“, за първи път участва на борсата в Сърбия.

„Целта е повече сръбски туристи и местни туроператори да научат за възможностите за лятна почивка в хотелите в Кранево, тъй като в началото на юни се открива сезонната самолетна връзка между Белград и Варна“, съобщи за Bgtourism.bg мениджърът на ваканционното селище Максим Секов. В същото време „Терма вилидж“ участва и на изложението в Румъния, където също са проведени и първите ползотворни срещи.

Хотелите вече се представиха на изложението в София, както и в роуд шоуто в Германия. През следващата седмица предстоят B2B срещи в Дюселдорф, където хотелите ще презентират своите възможности в екип с колегите си от Албена.

Своите ваканции за Лято ‘2023 на изложението в Букурещ представя и хотел „Алегра“ в Златни пясъци.

„Готови сме за предстоящия летен туристически сезон. Тук сме, защото ценим присъствието на всички гости, включително и румънските, които целогодишно обичат да посещават хотелите ни за СПА ваканция, а през лятото и за морски почивки“, сподели за Bgtourism.bg мениджърът на „Алегра“ Андриан Димитров.

Сподели публикацията