Slide
Slide

8 отбора главни готвачи се състезаваха за престижната титла Grill Master Chef Албена 2019

Албена. 8 отбора от главни готвачи от Албена се състезаваха за титлата Grill Master Chef Албена 2019 тази събота навръх своя професионален празник (10.08 – Денят на Свети Лаврентий – покровител на готвачите).

Престижното отличие отиде при отбор Манол Мишонов (ресторант „Ралица Супериор“), Ясен Иванов (ресторант „Ралица Акваклуб-Вита парк“) и Пенка Добрева (ресторант „Ком“). На второ място се класира отборът от хотелите „Боряна“, „Нона“ и „Грийн Форест“. Трети станаха представителите на бистро „Фламинго“ и ресторант „Монтголфие“ – „Маритим Хотел Парадайс Блу“.

Вандали вилняха в курорта „Албена“, обърнати са пейки и кошове за смет

„Тук е важен олимпийският принцип: важно е участието. Още по-важно е вие, гостите да сте доволни – вие сте крайните победители, защото цяла вечер се наслаждавахте на барбекю специалитети и добра музика“ споделиха от сцената водещите на събитието малко преди да бъдат обявени големите победители.

Цяла вечер осемте отбора подготвяха изкушаващи барбекю специалитети, с които впечатлиха стотиците гости на комплекса. Именно гостите определиха крайните победители с гласуване. Наградата на победителите е комплект маркови ножове, статуетка и грамота, които да им напомнят за емоционалната вечер. Тя беше връчена от Атанаска Белякова – зам.-директор Експлоатация в Албена АД.

Албена открива новата си конферентна зала на 50-ия си рожден ден

За доброто настроение на гостите се погрижиха Ша-ша и банда – кънтри музиканти, които се постараха да създадат типичната южняшка атмосфера.

Много танци, вечни хитове и положителни емоции донесе бендът със своя продължил повече от час концерт.

Grill Master Chef Albena се организира за втори път, след като миналата година също привлече голям интерес. Той е част от богатия културно-събитиен календар на ваканционно селище Албена, в който всяка събота е време за концерт, а всеки петък – за Кино на тревата. Този петък ще бъде представен филмът „Проектът Флорида“ на режисьора Шон Бейкър. В събота различни музиканти и групи ще заведат публиката на „Пътуване във времето“ с вечните хитове на 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век. Кулминация на културния календар на Албена е 24 август, когато ваканционното селище ще отбележи своя 50-годишен юбилей, а на сцената до хотел „Добруджа“ ще бъдат музикантите от Софийската държавна опера със спектакъла „Мамма Миа“.

Сподели публикацията