Снимка BGtourism.BG
Slide
Slide

„Mamma Mia“ и празнични фойерверки за юбилея

Албена. С тържествено откриване на най-новата конферентна зала в Албена – „Перуника Хол“ ще започне празничната програма на 24 август, когато едноименният курорт по българското Черноморие ще отбележи своята 50-годишнина. Новото съоръжение е с капацитет 1000 места и е оборудвано с всичко необходимо за протичането на различни конференции, спортни събития като бридж, шах и др., презентации, сватби, обучения и други форуми. Залата е проектирана от арх. Владимир Попов, а интериорният дизайн е дело на дизайнерката от Франция Кристин Борела, която проектира интериора и на 5-звездния хотел „Маритим Парадайс Блу“.

5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев

Снимка BGtourism.BG

В 20 часа на откритата сцена до Администрацията ще започне официалната част на вечерната програма. Гостите на курорта ще се насладят на спектакъла „Mamma Mia“ на Софийската опера. Майсторите кулинари ще зарадват туристите с огромни вкусни торти, а в края на вечерта небето над Албена ще бъде озарено с празнични фойерверки. Тържествената програма ще продължи и на 25 август с Афтър Парти на Аниматорските екипи.

Нов живот! Хостел от ново поколение отвори врати в архитектурно бижу на Варна

С откриването на курорта „Албена“ на 24 август 1969 година са станали три чудеса – това е заявил Тодор Живков. Очаквайте публикацията на BGtourism.BG на 24 август 2019 година, за да научите кои са те!
Сподели публикацията