Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Вина със защитено наименование за произход (ЗНП) за “Черноморския район”

Вина със защитено наименование за произход (ЗНП) за “Черноморския район”

Климатът в Черноморския регион е умерено-континентален, но силно повлиян от непосредствената близост на Черно море, което в значителна степен го омекотява. Характерно за района...

Атанас Финков, суши майстор в ресторант Floret: Искам нашите гости да усетят Азия с...

София. Атанас е истински майстор в суши изкуството, вдъхновен от автентичните японски техники и свежи съставки. Неговото любимо ястие е рамен , а тайните...
Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и с кулинарни шедьоври

Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и...

Велинград. Шеф Андре Токев открива фантастичен ресторант в петзвездния Макси Парк Хотел & Спа във Велинград, съобщи за Национална информационна агенция Bgtourism.bg собственикът Арбен...
Български готвач е №1 при ястията в кулинарно събитие на остров Мадейра

Български готвач е №1 при ястията в кулинарно събитие на остров Мадейра

Варна. Главният готвач на Грифид хотели Петър Йоргов приготви най-вкусното ястие и бе отличен с първо място по време на специализираната работилница Fine World...
Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню...

Сапарева баня. Хотел 103 градуса ще посреща своите гости с ново меню, съобщи шеф Кирил Великов, който от две години е част от екипа...
Каравани предлагат изчистени менюта с отбрани продукти

Каравани предлагат изчистени менюта с отбрани продукти

Константин Георгиев е един от най-атрактивните участници в тазгодишното издание на фестивала Street Food & Аrt Festival „Кино и храна”. По професия той е...
Вина от сорт Совиньон Блан със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”

Вина от сорт Совиньон Блан със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”

Варна. Совиньон блан е бял винен сорт грозде и е един от най-разпространените и търсени в света. Средно устойчив е на ниски зимни температури. Най-добри резултати...
Черноморска кухня: Българин отиде за 15 дни в Италия, а остана 17 години. Днес има свой ресторант в сърцето на Тоскана

Черноморска кухня: Българин отиде за 15 дни в Италия, а остана 17 години. Днес...

Те готвят уникално вкусно! Те са част от най-новия проект Черноморска кухня, който има за цел да покаже, че България е чудесна кулинарна дестинация,...
Главният готвач на Терма палас ни предлага бърза и вкусна рецепта със скумрия

Главният готвач на Терма палас ни предлага бърза и вкусна рецепта със скумрия

Тази седмица, в традиционната ни кулинарна рубрика, във фокуса на нашето внимание е главният готвач в Хотел и СПА Терма палас. Той се казва...
Банско посрещна шестима легендарни готвачи с общо осем звезди Мишлен

Банско посрещна шестима легендарни готвачи с общо осем звезди Мишлен

Днес и утре в Банско ще се проведе кулинарно събитие, единствено по рода си за България Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще изненада любителите...