Британецът Кийт Кели ще издаде семейна рецепта за пудинг с ягоди и сметана, на...
Пловдив. Британецът Кийт Кели ще сподели семейна рецепта за йоркширски пудинг- неизменна част от традиционния неделен обяд в Англия.
Това ще стане на 18 май...
Банско представи кулинарните си възможности на туристическото изложение в София
София/Банско. Банско представи своите кулинарни традиции. Това стана на най-голямото международно туристическо изложение в България - "Ваканция и СПА Експо". Лично Малин Бистрин -...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...
Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
“Исторически парк” започва да организира Международен фестивал на традиционната храна
с. Неофит Рилски/Варна. "Исторически парк" организира първи Международен фестивал на традиционната храна, съобщиха от туристическата забележителност във варненското село Неофит Рилски. Фестивалът ще се...
Кулинари ще правят тиквеник-рекордьор в Севлиево
Дължината на традиционния сладкиш организаторите оставят за изненада
Севлиево. С рекорден по размерите си тиквеник Община Севлиево ще изненада всички жители и гости на града...
Несебър се сдоби със сладък туристически символ
Несебър. Град Hесебър се сдоби със сладък туристически символ. Десертът "Вятърната мелница" е сувенир, който може да бъде опитан на място, както и да...
Варна покори журито на Национална кулинарна купа 2019
За пореден път нашите състезатели доказаха, че Варна е не само морска, но и кулинарна столица на България и грабнаха най-много награди в Националната...
Огромен интерес към курса за пицари в Слънчев бряг, заплатата в професията стигна 3...
Слънчев бряг. 3 000 лева лева стигна заплатата за пицари в туристическите обекти по българското Черноморие. Това е една от причините да има огромен...
Кметът на Шабла ще готви рамо до рамо с Ути на Празника на плодородието
Шабла. Над 100 кг риба ще бъде приготвена и поднесена на присъстващите в деня на Празника на плодородието тази събота в Шабла. Той включва...
Гръцкият кулинарен експерт Даян Кочилас очарова гостите на Celestyal с първокласно шестстепенно дегустационно меню
Атина. Първокласно шестстепенно дегустационно меню изкушава гостите на ресторант "Галилео" на круизния кораб Celestyal Olympia. То е специално изготвено за криузната компания Celestyal от...