Топ готвач от Русия, завършил в Нова Зеландия, ще угажда на гостите на Терма...
Кранево. По интересен начин Терма вилидж ще предложи на своите гости да посрещнат Великденските празници в петзвездния комплекс в Кранево. Домакините са организирали шоу...
Код “Сладък ден” в Интер Експо Центъра в София
Там, където шоколадът, пицата и виното си дават среща
Всеки ден може да бъде сладък. Независимо кой от седмицата е. Е, този четвъртък, 7 ноември,...
В неделя е време за … Свинско филе с пюре от целина и...
Здравейте, приятели на BGtourism.BG!
Вече сме в четвъртата седмица на нашата рубрика "В неделя е време за …". Тя се радва на голям интерес и...
Оферта към еднодневните туристи на плажа: Riu отново пусна богат ол инклузив без нощувки...
Св. Влас. Еднодневни ол инклузивни пакети без нощувки пусна световноизвестната верига Riu за хотели по Българското ни Черноморие. Цените с настаняването са изключително привлекателни...
Уникалното вино на Бейнур Ахмед от Изба Шумен днес отново е в Добрич
Добрич. Онова хубавото и ароматно занаятчийско вино- на Бейнур Ахмед от Изба Шумен, отново е в Добрич. Майсторът днес го е изложил на щанда...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун
Варна. Шеф-инструктор и студенти на Института по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 11-тото Южноевропейско кулинарно състезание, което се проведе...
Вина със защитеното наименование за произход (ЗНП) и защитено географско указание (ЗГУ) се търсят...
Варна. Немалка част от ценителите на вино са ориентирани в търсене на регионални винарни с цел провеждане на дегустация, подбор и попълване на личните си...
Вкусно и забавно: Международен фестивал на традиционните храни ще се проведе този уикенд в...
с. Неофит Рилски/Варна. Международен фестивал на традиционните храни ще се проведе този уикенд в Исторически парк, съобщават от туристическата забележителност. Гостите ще могат да...
В София започнаха курсове по приготвяне на китайска храна
София. В Китайския културен център в София започнаха кулинарни курсове. Обученията ще се провеждат до края на ноември, всеки понеделник, сряда и петък от...
Как Instagram променя ресторантьорския бизнес?
Има един незаобиколим закон – колкото по-популярен става Instagram, толкова повече снимки на храна ще виждате в интернет.
Шегата настрана.
Все повече ресторанти осъзнават възможностите за...