Bulgarian BG English EN Russian RU
Начало Добре дошли в BGtourism.BG!

Добре дошли в BGtourism.BG!

Връзка с нас за Реклама

БЛИЗО 650 000 ДУШИ РЕДОВНО ЧЕТАТ НАЦИОНАЛНА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ BGTOURISM.BG – САЙТ НОМЕР 1 ЗА ТУРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ!

Запитване за реклама – office@bgtourism.bg, + 359 886 01 53 91

Възможности за рекламно и информационно присъствие в BGtourism.BG – водещ специализиран сайт за туризъм в България!

Начална страница

Header 1 (700/100 px) – 800 лева за месец/100 % ротация

Header 1 (500/100 px) – 650 лева на месец/100 % ротация

Позиция 3 (700/100 px) – 650 лева за месец/100 % ротация

Позиция 4 и 5 (350/250 px) – 600 лева за месец/100 % ротация

Позиция 6 (660/110 px) – 600 лева за месец/100 % ротация

Позиция 7,8 и 9 (350/250 px) – 500 лева за месец/50% ротация

Позиция 10 (700/100 px) – 450 лева за месец/100 % ротация

Позиция 11 (700/100 px) – 350 лева за месец/100 % ротация

Тапет (Wallpaper) – 900 лева на месец/100 % ротация

ПР публикация – 300 лева на брой

Вътрешна страница

Банер (350/250 px) – 600 лева/100 % ротация

Вграждане на рекламни банери в публикации – 550 лева на месец

  • Цените са без ДДС,
  • Възможности за договаряне при дългосрочно партньорство,
  • Екипът на BGtourism.BG остава на разположение и за нови възможности за рекламно присъствие,
  • Запитване за реклама – office@bgtourism.bg, + 359 886 01 53 91

****************************************************

Информационна агенция за туризъм, икономика, кулинария, култура и спорт!

Здравейте, приятели на BGtourism.BG!
Реших да направя този сайт като обединя над 20-годишния си професионален опит в сферата на журналистиката и над 8 години в туристическия бранш.
Завършил съм висше образование със специалности „Туризъм“ и „Дигитален маркетинг“. През последните години имах привилегията ежедневно да се уча в туризма в едни от най-големите компании, да се уча от професионалисти на всички нива – големи и достойни личности! Имах шанса да бъда до хора, които ми показаха тънкостите на професията, които ме научиха да мисля мащабно, да изградя нови приятелства и контакти в страната и по света. Днес имам възможността да надградя своето образование, но в сферата на дигиталния маркетинг в Международно висше бизнес училище.
Като журналист имам над 50 000 публикации в местния и национален печат, а в кабелните телевизии, и за кратко като кореспондент на национални медии, имам над 7 000 часа телевизионен ефир. С гордост мога да споделя, че в професията си като журналист също съм имал най-добрите учители.
През 2018 г. основах BGtourism.BG, защото обичам да пиша, обичам и родния си край. Често за него липсват информации в националните информационни агенции, телевизии и радиа. Затова и акцентът тук е Добруджа – добруджанецът да се почувства специален и това да бъде неговото истинско и интересно място в голямата мрежа.
Интересните и авторски публикации от цялата страна и света бързо направиха сайтът национален източник за информация и го наредиха сред водещите в страната за туризъм! Днес нашата аудитория е от близо 500 000 души.
В BGtourism.BG главните герои са хората – лицата на България, които работят за просперитета на своите семейства, за своя роден край, за своята държава!
BGtourism.BG е мястото на бизнеса, който се опитва да оцелее и движи икономиката на региона, на страната. Тук водещо място имат новините от туризма, както и най-интересните вести от България и света – животът такъв, какъвто е!
Защо BGtourism.BG? Защото България е туристическа дестинация, а голяма част от хората тук са свързани с този бранш. България – тя е винаги красива и вдъхновяваща. Тя е дом на множество културни и спортни събития. Тя е избор и за милиони вече туристи през годините, които обичат нашето море и планини, нашите хотели за почивка. Тя е бащин дом на множество успешни личности, които са по всички точки на света и до най-високите нива на големи компании. Ще Ви ги показваме заедно с екипа, който селектирах, за да получавате богата и любопитна информация – бързо и точно! Първи да бъдете информирани с ексклузивни и авторски публикации! Заедно ще вървим и градим бъдещето на България, а за краткото си време вече благодаря за гласуваното доверие на многохилядната ежедневна аудитория! Всъщност този сайт трябваше да бъде регионален, но посетителите ме изненадаха и отдавна показаха, че страницата е надхвърлила пределите на региона и искат да има повече любопитни вести и от страната, и света. Интернет показа, че няма граници и информациите тук са тези, които хората искат да прочетат.
А България – това е всеки един от нас, който е роден на това магическо място. С екипа ми ще работим да спечелим вниманието ви, като ви подаряваме не само информация, но и емоции!
Руслан Йорданов
Управител на Роял Комюникейшън и BGtourism.BG

Редакционен екип

Диана Михайлова – редактор
Светлана Йорданова – редактор
Маринела Димитрова – редактор
Александър Стоянов – фоторепортер
Марияна Върбанова – фоторепортер
Методи Дойчинов – компютърен специалист

Връзка с нас за информация и реклама

Office@bgtourism.bg
+ 359 886 01 53 91

Последвайте ни и в социалните мрежи
https://www.facebook.com/bgtourism.bg
https://www.instagram.com/bgtourism

В навечерието на Великден! Над 500 цветни пеперуди красят Благоевград

Благоевград. Община Благоевград монтира уникална арт инсталация – цветни пеперуди пред търговския обект „LARGO MALL”. Тя е част от празничната украса за великденските празници....