Домакин на срещата е д-р Милен Врабевски, председател на Фондация „Българска памет“, подпомаган от виртуалния водещ робот Наум.
Slide
Slide

Кранево. От 1 до 5 aприл в комплекс Терма Вилидж в Кранево ще се проведе XXIV пролетен семинар на Фондация „Българска памет“. Семинарът ще е с впечатляваща програма, насочена към иновациите в света на технологиите, дигиталните комуникации, изкуствения интелект и бизнес развитието. Фондация „Българска памет“ за втори път избра комплексът в Добруджа за своя семинар след успешното есенното издание. Домакин на срещата е д-р Милен Врабевски, председател на Фондация „Българска памет“, подпомаган от виртуалния водещ робот Наум.

„За дванадесета поредна година ще предложим впечатляваща програма, насочена към иновациите в света на технологиите, дигиталните комуникации, изкуствения интелект и бизнес развитието.

Очертават се 5 вълнуващи дни и много изненади за близо 200-те участници от българската диаспора в Македония, Сърбия, Молдова, Украйна, Албания, от Западните Родопи и района на Тервел! За всички наши онлайн последователи сме предвидили Facebook LIVE включвания от всички лекции, игри и технологични работилници“, заявиха от Фондация Българска Памет.

Препоръчано от BGtourism.BGНай-дългият полилей в България се намира в Кранево

Сподели публикацията