Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и с кулинарни шедьоври

Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и...

Велинград. Шеф Андре Токев открива фантастичен ресторант в петзвездния Макси Парк Хотел & Спа във Велинград, съобщи за Национална информационна агенция Bgtourism.bg собственикът Арбен...
„Винена личност на Балканите“ ще бъде избрана за първи път на Балканския международен винен конкурс и фестивал 2021

Най-добрите балкански вина, отличени на Балканския винен конкурс 2020, в специален каталог

София. Два месеца преди провеждането на десетия юбилеен Балкански международен винен конкурс каталогът на наградените вина от предходната година бе публикуван. Медиен партньор на...
Десетки семейства с божествен вкус на празничните си трапези, осигурен от майстор-готвачите на столичен хотел

Десетки семейства с божествен вкус на празничните си трапези, осигурен от майстор-готвачите на столичен...

София. Много хотели в България предлагат празнично меню, което домакинствата могат да поръчат за своите празнични трапези за Коледа и Нова година. С това...
Ръчен хляб с квас от „Хлебчето“ ще получават всеки ден лекарите от ковид отделението в онкоболницата в Аспарухово

Ръчен хляб с квас от „Хлебчето“ ще получават всеки ден лекарите от ковид отделението...

Варна. Прясно изпечен ръчен хляб с квас от магазин „Хлебчето“ ще получават всеки ден от утре /18.12.2020 г./ до Коледа всички лекари, които работят...
Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню

Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню

Велинград. Туристическият бизнес във Велинград е изцяло готов да посрещне своите гости веднага, след като бъдат разхлабени обявените мерки за ограничаване разпространение на COVID-19....
Млад и амбициозен шеф-готвач, завършил в Швейцария, създаде уникално меню с вкус на Добруджа

Млад и амбициозен шеф-готвач, завършил в Швейцария, създаде уникално меню с вкус на Добруджа

Добричлии и гостите на града ще имат уникална възможност да се насладят на кулинарните умения на една нова звезда в кухнята – 23-годишният Михаил...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил в ресторанти с мишлен звезди, ще готви за посетителите

Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...

Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...
Темата за кадрите в туризма е във фокуса на 15-ия Черноморски туристически форум

Огромен интерес към курса за пицари в Слънчев бряг, заплатата в професията стигна 3...

Слънчев бряг. 3 000 лева лева стигна заплатата за пицари в туристическите обекти по българското Черноморие. Това е една от причините да има огромен...
Новият сезон на “Ловци на храна” тръгва с есктравагантна люта салата oт рози

Новият сезон на “Ловци на храна” тръгва с есктравагантна люта салата oт рози

Шеф Андре Токев преряза лентата на новия кулинарен сет на “Преди обед” София. Новият сезон на кулинарното пътешествие “Ловци на храна” се завръща в ефира...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и да оставям нещо от себе си

Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...

Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...